Hobro IK vs Nykøbing FC – Optakt, bedste Odds og gode tips

Rampelyset er på både Hobro IK og Nykøbing FC, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på DS Arenapå fredag.

Hobro IK går ind til runde 27 som nummer 4 i Nordicbet Liga tabellen i kvalifikationsspillet med 30 point på kontoen. Med 26 runder bag dem har Nykøbing FC samlet 20 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Hobro IK har før kampen på fredag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent nul gange.

Nykøbing FC har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 19 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Hobro IK er noteret for syv sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hobro IK lukkede mål ind i deres foregående 11 kampe på stribe.

Nykøbing FC kigger på fem sejre, samt fem uafgjorte såvel som 16 nederlag i Nordicbet Liga. Nykøbing FC lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Nykøbing FC.

  • I de seneste 10 kampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 11 kampe
  • Hobro IK scorede i deres seneste 10 kampe
  • 8 af Hobro IK’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 26 af de seneste 28 kampe
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 24 af de seneste 26 udekampe
  • Nykøbing FC scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Nykøbing FC har ikke vundet deres seneste 6 udekampe
  • 8 af Nykøbing FC’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål

Form Hobro IK mod Nykøbing FC

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Hobro IK i øjeblikket. Mod Hillerød Fodbold satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Fremad Amager. I sidste runde gik de dog ned med 0-1 mod FC Fredericia. Hobro IK præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ni og indkasserede syv mål.

Nykøbing FC har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-5 af HB Køge. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til Hillerød Fodbold, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Fremad Amager. Nykøbing FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fem.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 16 kasser, som Hobro IK indtil videre har præsteret. De indkasserede også 14 selv. Nykøbing FC er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Nordicbet Liga. De præsterede beskedne syv mål på deres rejser, mens de indkasserede 25.

Hobro IK opnåede otte point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med syv mål scoret og 15 indkasseret. Nykøbing FC opnåede en sejre og fire point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 11 gange i disse kampe, men lukkede også selv 17 ind.

Hobro IK vs Nykøbing FC – Seneste nyt

Nykøbing FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Hobro IK på DS Arena.

Oscar Fuglsang rejser ikke med Nykøbing FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Hobro IK mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hobro IK med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste otte kampe opgør sluttede uafgjort. Hobro IK vandt fire opgør, mens Nykøbing FC sejrede tre gange. En hjemmesejr giver odds 1.70 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 4.33.

Hobro IK scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Nykøbing FC i Nordicbet Liga. Begge hold scorede i fem af de seneste syv kampe mellem Hobro IK og Nykøbing FC.

Hobro IK mod Nykøbing FC Spiltips

Muamer Brajanac har fire mål i seks Nordicbet Liga kampe for Hobro IK, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Nykøbing FC. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Ahmed Hassan, der har banket fire mål ind i Nordicbet Liga.

Hobro IK høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Nykøbing FC sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Hobro IK. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Nykøbing FC.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.28 mål, mens Nykøbing FC snittede 1.28 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Hobro IKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.