Hobro IK vs Vendsyssel FF – Spilfiduser, Optakt og Odds

Hobro IK agerer værter for Vendsyssel FF når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga den kommende søndag på DS Arena.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 14 point og seks pladser.

Det er ikke sådan, at Hobro IK ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Vendsyssel FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Vendsyssel FF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Hobro IK har vundet tre sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF kigger på ni sejre, samt tre uafgjorte såvel som fem nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Vendsyssel FF.

  • 12 af Hobro IK’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Hobro IK’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Hobro IK’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • Hobro IK har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 3 af Hobro IK’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 31 af de seneste 33 udekampe
  • 8 af Vendsyssel FF’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 9 af de seneste 11 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Vendsyssel FF har spillet, har begge hold scoret
  • 4 af Vendsyssel FF’s seneste 5 udekampe havde under 3.5 mål

Form Hobro IK mod Vendsyssel FF

Hobro IK har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Naestved blev det 0-0, hvorefter HB Koege viste sig for stærke og sejrede 0-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Hilleroed. Hobro IK vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede seks og lukkede fem mål ind.

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Helsingoer sluttede 0-0, hvorpå et 1-2 nederlag mod Nykoebing FC fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Fremad Amager blev nedlagt med 2-3. Vendsyssel FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fem.

Vendsyssel FF scorede ni mål og lukkede syv ind i deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem to sejre og ni point.

Hobro IK vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

Hobro IK mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Vendsyssel FF med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Hobro IK har været en smule mere succesfuld i end Vendsyssel FF i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Hobro IK på oddset. Bookmakerne giver odds 3.00 en hjemmesejr.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Hobro IK og Vendsyssel FF blev der scoret højst to mål. De seneste møder mellem Hobro IK og gæsterne fra Vendsyssel FF har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Hobro IK mod Vendsyssel FF Spiltips

Hold godt øje med Don Deedson Louicius, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Hobro IK. For gæsterne præsterede Carl Lange to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Hobro IK høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fem nederlag i denne serie. Vendsyssel FF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Hobro IK har set fire af deres seneste 10 kampe i DS Arena gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i seks Vendsyssel FFs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Hobro IK har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Vendsyssel FF et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Hobro IKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Vendsyssel FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.