Hobro kan overlade sidstepladsen til Esbjerg fredag aften

Både Hobro IK og Esbjerg fB går ind til kampen på fredag på en placering i bunden af tabellen i Nordicbet Liga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på DS Arena. Som nummer 12 har Hobro IK formået at skrabe 9 point sammen for 13 kampe. Med 12 point har Esbjerg fB for 13 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 10 i Nordicbet Liga. Det ligner en jævnbyrdig kamp, men Hobro IK vil være fokuserede på stillingen i Nordicbet Liga. En sejr på fredag vil nemlig se dem overhale Esbjerg fB i tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK vs Esbjerg fB.

  • Hobro IK har tabt i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Hobro IK har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • Hobro IK har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Hobro IK kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Esbjerg fB ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Esbjerg fB har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Esbjerg fB har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • Esbjerg fB har indkasseret mål i de seneste 11 udebane kampe i træk.

Form Hobro IK vs Esbjerg fB

Hobro IK håber på frisk start.

Hobro IK ankommer til kampen på fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Hobro IK i øjeblikket. Mod Fremad Amager satte de sig igennem i en 5-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Lyngby Boldklub. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Jammerbugt FC.

Esbjerg fB håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Esbjerg fB igennem de seneste ugers kampe. Esbjerg fB har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod HB Køge satte de sig igennem med 2-0, før FC Helsingør viste sig for stærke og sejrede 3-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Esbjerg fB gik ned 1-2 mod FC Fredericia.
 

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Esbjerg fB stadig af en smule mere værdi på oddset end Hobro IK. Bookmakerne giver Hobro IK 42% chance for at tage tre point mod Esbjerg fB. Det svarer til, at man får 2.40 på oddset for sejr til Hobro IK, mens uafgjort giver 3.30 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Esbjerg fB betaler dig pengene 2.55 gange igen på oddset.

Hobro IK v Esbjerg fB Indbyrdes historik

Esbjerg fB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2021 i Nordicbet Liga. Hobro IK går ind til opgøret med en historik mod Esbjerg fB, der siger 0-0-5 for deres seneste 5 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 5 kampe mellem Hobro IK og Esbjerg fB bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Formstærk måltyv