Skive jagter overlevelse i udekamp mod Hobro

Hobro IK har fordel af hjemmebane på DS Arena, når Skive IK kommer forbi den kommende tirsdag til et opgør i 1. Division. Hobro IK indtager en 3. plads med 30 point efter 28 kampe. Skive IK har 24 point og er på en 5. plads i tabellen.

Hobro IK fortsat skidt kørende.

Sejren i sidste runde faldt på et tørt sted i en sæson, hvor resultaterne generelt ikke har levet op til forventningerne for Hobro IK. I Hobro IKs 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod Hvidovre IF,
dernæst fulgte i en 1-1 uafgjort mod Vendsyssel FF, mens de senest smadrede Fremad Amager 2-0.

Hobro IK har været utroligt skuffende hjemme og har sørgelige 1 sejr i de seneste 5 kampe siden februar at fremvise. Ikke desto mindre ligner deres kamp på tirsdag et opgør, der kan blive både guld eller skrald.

Skive IK håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Skive IK, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I Skive IKs 3 sidste kampe har de været igennem et 2-0 nederlag mod Fremad Amager,
dernæst fulgte et 3-0 nederlag mod Hvidovre IF, mens de senest udspilede Vendsyssel FF 2-1.

Formkurven på udebane siger 2 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, og det virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Skive IK har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende tirsdag.

Hobro IK vs Skive IK h2h

Gode chancer for mål

Skive IK havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i april 2021 i 1. Division. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Hobro IK går ind til kampen med en 5-2-3 historie mod Skive IK inden deres kommende opgør i 1. Division.

Stats and facts for Hobro IK and Skive IK.

Facts are calculated for 1. Division

  • Hobro IK er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Hobro IK har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Hobro IK kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Hobro IK kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Skive IK ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Skive IK har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Skive IK har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk;
  • Skive IK har scoret i seneste 4 af 6 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Hobro IK giver 1.91 for en sejr, uafgjort betaler 3.30 retur, mens Skive IK giver 3.80 på oddset.