Hoffenheim mod Augsburg i 1. Bundesliga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Augsburg den kommende lørdag i 1. Bundesliga. Alt andet end en sejr til Hoffenheim vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Med en placering som nummer 5 i stillingen har Hoffenheim samlet 28 point efter 17 kampe. På 18 point befinder Augsburg sig rangeret som nummer 15 for 17 afviklede kampe.

Augsburg går ind til kampen mod Hoffenheim på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hoffenheim oser af selvtillid inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Hoffenheim præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 15 mål, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hvad målscoring angår, er Augsburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hoffenheim v Augsburg.

 • Hoffenheim har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste hjemmekampe
 • I de seneste 5 kampe i træk Hoffenheim har spillet, har begge hold scoret
 • Hoffenheim scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • Hoffenheim vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Hoffenheim i 8 af de seneste 10 kampe
 • Augsburg har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Augsburg i 11 af de seneste 13 kampe
 • I de seneste 7 Hoffenheim kampe mod Augsburg var summen af mål over 2.5
 • Hoffenheim har scorede i 15 af de senest 16 kampe mod Augsburg
 • Hoffenheim har har ikke tabt i 11 af 13 seneste kampe mod Augsburg
 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Hoffenheim har spillet mod Augsburg har begge hold scoret
 • I 5 ud af 6 seneste Hoffenheim kampe mod Augsburg var antallet af mål over 3.5

Form Hoffenheim mod Augsburg

Hoffenheim bøjer sig ikke.

Hoffenheim ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Freiburg med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Bayer Leverkusen. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod B. M’gladbach.

Augsburg vanskelige at nedbryde.

 Augsburg har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke  Köln med 2-0  før de lod sig nøje med det ene point i en  1-1 kamp mod RB Leipzig . Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede  0-0 mod Greuther Fürth .

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Hoffenheim til 1.53 på oddset. Et væddemål på Augsburg giver dig netop nu 5.80 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 17% chance for at slå Hoffenheim. Ønsker du at placere dine indsatser på Hoffenheim, kan de spilles til 1.53 på oddset.

Hoffenheim v Augsburg Indbyrdes historik

Hoffenheim havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-0 tilbage i August 2021 i 1. Bundesliga. Hoffenheim møder Augsburg med en historik imellem klubberne, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem Hoffenheim og Augsburg bød 8 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Hoffenheim og Augsburg ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på PreZero Arena.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ihlas Bebou. Han har vist flaget for Hoffenheim med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Augsburg har til gengæld forhåbninger om, at Florian Niederlechner kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.