Hoffenheim mod B. Dortmund i 1. Bundesliga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Hoffenheim får besøg af B. Dortmund i PreZero Arena. Der er kick off til kampen på PreZero Arena den 22. januar kl. 15:30 i 20 runde i 1. Bundesliga.

Hoffenheim lægger beslag på placeringen som nummer 4 i 1. Bundesliga med 31 point for deres første 19 kampe. Differencen til B. Dortmund er 9 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 2 i tabellen for 19 kampe.

B. Dortmund er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til Hoffenheim, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

B. Dortmund rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hoffenheim v B. Dortmund.

 • Hoffenheim har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste hjemmekampe
 • Hoffenheim vandt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Hoffenheim har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • B. Dortmund scorede i 37 af deres seneste 39 udekampe
 • Der er scoret imod B. Dortmund i de seneste 12 udekampe
 • I de seneste 7 udekampe i træk B. Dortmund har spillet, har begge hold scoret
 • I 12 af de seneste 14 kampe Hoffenheim har spillet mod B. Dortmund har begge hold scoret
 • Hoffenheim har scorede i 23 af de senest 25 kampe mod B. Dortmund
 • Hoffenheim har scoret imod i 19 af de senest 20 kampe mod B. Dortmund
 • I 10 ud af 12 seneste Hoffenheim kampe mod B. Dortmund var antallet af mål over 2.5
 • Hoffenheim har har ikke tabt i 9 af 11 seneste hjemmekampe mod B. Dortmund

Form Hoffenheim mod B. Dortmund

Hoffenheim fortsat skidt kørende.

Hoffenheim har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-1 sejr over Augsburg. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Union Berlin, siden 4-1 mod Freiburg.

B. Dortmund håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede B. Dortmund først at banke Eintracht med 2-3. Herefter nedlagde de også Freiburg med 5-1, inden stimen stoppede mod St. Pauli, der vandt en 2-1 sejr.

Hoffenheim v B. Dortmund Indbyrdes historik

B. Dortmund havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i august 2021 i 1. Bundesliga. Hoffenheim går ind til opgøret med en historik mod B. Dortmund, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Hoffenheim og B. Dortmund. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Hoffenheim og B. Dortmund hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på PreZero Arena i vente.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ihlas Bebou. Han har vist flaget for Hoffenheim med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

B. Dortmund har til gengæld forhåbninger om, at Erling Haaland kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 15 mål i alle turneringer indtil videre, samt 5 i de seneste seks.