Hoffenheim mod Bochum – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Bochum kommer til PreZero Arena til et opgør i Tyskland Bundesliga den kommende fredag, håber Hoffenheim at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Hoffenheim er placeret som nummer 6 i tabellen i Tyskland Bundesliga, da de indtil videre har opnået 20 point til samlingen. Bochum har opnået 13 point, hvilket placerer dem som nummer 12 efter 13 runder.

Der har været seriøst med mål, når Hoffenheim har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 8 kampe i streg.

Hoffenheim har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 18 mål. Det er lig med 1.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gang.

Bochum er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Bochum præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Hoffenheim har vundet seks sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga. Hoffenheim har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Bochum har indtil videre præsteret to sejre og syv uafgjorte samt fire nederlag i Tyskland Bundesliga. Bochum tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • I 22 af de seneste 24 hjemmekampe Hoffenheim har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hoffenheim i 49 af de seneste 51 kampe
  • I 21 af de seneste 23 kampe Hoffenheim har spillet, har begge hold scoret
  • Hoffenheim scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
  • Der er scoret imod Hoffenheim i 26 af de seneste 27 hjemmekampe
  • Bochum har ikke vundet 19 af 21 af deres seneste kampe
  • Bochum har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Bochum i 20 af de seneste 22 kampe
  • 8 af Bochum’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Bochum i 12 af de seneste 14 udekampe

Form Hoffenheim mod Bochum

Det er ikke helt skidt for Hoffenheim, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Augsburg, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Mainz 05, før de desværre tabte med 2-1 til Borussia Mönchengladbach. Hoffenheim var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for ni mål, men indkasserede samtidig 13.

Bochum ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod FC Köln. Herefter var de oppe imod FC Heidenheim i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Wolfsburg, som blev nedlagt med 3-1. Bochum kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv fem.

Hoffenheim scorede 14 mål og indkasserede ni i deres seneste syv kampe mod hold fra den nederste halvdel af Tyskland Bundesliga tabellen. De opnåede 14 point og fire sejre. Bochum opnåede nul sejre og to point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede en gange i disse kampe, men lukkede også selv 13 ind.

Hoffenheim vs Bochum – Seneste nyt

Hoffenheim kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bochum den kommende fredag. Kevin Akpoguma får en fridag fra Hoffenheim-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Bambase Conte, Mergim Berisha, Marco John, Florian Grillitsch og Dennis Geiger er alle ude af truppen, som Hoffenheim tager imod Bochum med på PreZero Arena.

Bochum må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele fem har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Bochum-truppen, er Keven Schlotterbeck i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Mats Pannewig, Jordi Osei-Tutu, Noah Loosli, Ivan Ordets, Mats Pannewig, Keven Schlotterbeck, Jordi Osei-Tutu, Michael Esser, Lys Mousset og Mohammed Tolba bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bochum, når de drager til PreZero Arena.

Hoffenheim mod Bochum – indbyrdes historik

Bochum har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Hoffenheim. Hoffenheim tabte deres seneste indbyrdes møde i Tyskland Bundesliga med Bochum, da Bochum noterede en sejr på 5-2. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Hoffenheim sikrede alle tre point via en sejr på 3-2. Bochum synes at have et godt øje til Hoffenheim, som de har slået fem gange i deres seneste otte kampe.

Bochum scorede i deres seneste 5 opgør mod Hoffenheim i Tyskland Bundesliga. I de seneste otte indbyrdes opgør mellem Hoffenheim og Bochum fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Hoffenheim mod Bochum Spiltips

Takuma Asano virker til at være i anstændig form for Bochum, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Tyskland Bundesliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hoffenheim, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Wout Weghorst, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Hoffenheim vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Bochum vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Hoffenheim har ikke været alt for gode til at holde rent bur på PreZero Arena, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste otte kampe mellom disse to klubbene. Hoffenheim presterte 1.65 mål i gjennomsnitt, mens Bochum presterte 2.13 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Hoffenheims seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Bochum spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.