Danskerklub jagter overraskende topplacering

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Hoffenheim byder Eintracht op til dans på lørdag på PreZero Arena stadion.

Hoffenheim ligger nummer 5 i stillingen med 20 point efter at have afviklet 13 kampe. 2 point efter, som nummer 12, finder man Eintracht placering efter 13 kampe.

De har præsteret rigtigt stærkt på det seneste, og spørgsmålet er nu, om Eintracht fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på PreZero Arena, hvor humøret er i top hos gæsterne.

Hoffenheim har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Eintracht ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hoffenheim v Eintracht.

  • Hoffenheim har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Hoffenheim har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • I 3 of 5 seneste Hoffenheim kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Hoffenheim har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • Eintracht har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Eintracht er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Eintracht har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • Eintracht har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe.

Form Hoffenheim mod Eintracht

Hoffenheim inde i god stime.

Eintracht går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Hoffenheim har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Bochum. De svarede stærkt igen mod RB Leipzig, som blev slået 2-0, før de sejrede 6-3 over Greuther Fuerth.

Eintracht vanskelige at nedbryde.

Hoffenheim rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Eintracht virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Freiburg, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 2-2 mod Antwerpen, hvorpå Union Berlin blev besejret 2-1.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Hoffenheim formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.96, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Hoffenheim 51% chance for at banke Eintracht. En pointdeling betaler 3.90 i gevinst på oddset, hvor imod Eintracht udbetaler 3.50 i gevinst på oddset for en sejr.

Hoffenheim v Eintracht Indbyrdes historik

Eintracht havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i febrero 2021 i 1. Bundesliga. Hoffenheim går ind til opgøret med en historik mod Eintracht, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Hoffenheim og Eintracht var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Hoffenheim og Eintracht hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 14. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på PreZero Arena i vente.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Ihlas Bebou. Han er topscorer for Hoffenheim med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Eintracht krydser til gengæld fingre for, at Filip Kostic kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.