Hoffenheim mod FC Köln – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når FC Köln kommer til PreZero Arena til et opgør i Tyskland Bundesliga på søndag, håber Hoffenheim at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Hoffenheim er nummer 8 i tabellen med 26 point efter 20 kampe, mens FC Köln rangerer som nummer 16 med 15 point efter 20 kampe.

Jagten på top seks for Hoffenheim kan blive til virkelighed, hvis de besejrer FC Köln på på søndag, hvilket lover en spændende kamp.

Hoffenheim kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er FC Köln ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Hoffenheim er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson. Hoffenheim indkasserede mindst ét mål i deres seneste 15 kampe.

FC Köln har indtil videre præsteret tre sejre og seks uafgjorte samt 11 nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • I de seneste 14 hjemmekampe i træk Hoffenheim har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hoffenheim i 56 af de seneste 58 kampe
  • I 20 af de seneste 22 kampe Hoffenheim har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • I de seneste 11 hjemmekampe i træk Hoffenheim har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hoffenheim i 40 af de seneste 42 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Der er scoret imod FC Köln i 24 af de seneste 26 kampe i Tyskland Bundesliga
  • FC Köln har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste kampe i Tyskland Bundesliga
  • 8 af FC Köln’s seneste 9 kampe i Tyskland Bundesliga havde under 2.5 mål
  • 10 af FC Köln’s seneste 11 udekampe i Tyskland Bundesliga havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod FC Köln i 13 af de seneste 14 udekampe i Tyskland Bundesliga

Form Hoffenheim mod FC Köln

Det er ikke helt skidt for Hoffenheim, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 3-2 mod Freiburg, hvorefter de nappede point via 1-1 mod FC Heidenheim. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 2-2 mod Wolfsburg. Hoffenheim har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på PreZero Arena. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede 11 og indkasserede 12 mål.

FC Köln har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-4 mod Borussia Dortmund, hvorefter de opnåede 1-1 mod Wolfsburg. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod Eintracht Frankfurt. FC Köln kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv tre.

Hoffenheim scorede 23 mål og indkasserede 15 i deres seneste 11 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Tyskland Bundesliga tabellen. De opnåede 20 point og fem sejre. FC Köln scorede fem mål og indkasserede selv 25 i deres foregående 11 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. Dette førte til en sejre og fire point.

Hoffenheim vs FC Köln – Seneste nyt

Hoffenheim kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod FC Köln på søndag. John Anthony Brooks får en fridag fra Hoffenheim-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Finn Becker, Mergim Berisha, Marco John, Florian Grillitsch og Dennis Geiger er blandt de fem spillere, som mangler for Hoffenheim på søndag.

I værste fald må FC Köln finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Tyskland Bundesliga.

Faride Alidou, Davie Selke, Mark Uth, Florian Dietz og Mark Uth bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Köln, når de drager til PreZero Arena.

Hoffenheim mod FC Köln – indbyrdes historik

Hoffenheim sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod FC Köln. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. Hoffenheim har generelt overtaget mod FC Köln,, og kan fremvise en nydelig 8-1-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.80.

Hoffenheim scorede mindst én gang i de seneste 15 indbyrdes opgør mod FC Köln i Tyskland Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem Hoffenheim og FC Köln. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

Hoffenheim mod FC Köln Spiltips

Selvom han blot var to gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Andrej Kramaric trods alt stadig tegnet sig for syv mål i denne Tyskland Bundesliga sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra FC Köln.

Hoffenheim høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. FC Köln sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Hoffenheim har ikke været alt for gode til at holde rent bur på PreZero Arena, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Hoffenheim opererer med et snit på 2.8 mål i disse dueller, mens FC Köln ligger på 0.9 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Hoffenheims seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.