Hoffenheim mod Union Berlin – Optakt, Spilfiduser, Odds

Union Berlin rejser den kommende lørdag til PreZero Arena for at møde Hoffenheim i en Tyskland Bundesliga kamp.

Hoffenheim er nummer 8 i tabellen med 27 point efter 21 kampe, mens Union Berlin rangerer som nummer 15 med 21 point efter 21 kampe.

Jagten på top seks for Hoffenheim kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Union Berlin på den kommende lørdag, hvilket lover en spændende kamp.

Hoffenheim kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er Union Berlin ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede ni mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Hoffenheim har vundet syv sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga. Hoffenheim indkasserede mindst ét mål i deres seneste 16 kampe.

Union Berlin har indtil videre præsteret seks sejre og tre uafgjorte samt 12 nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • I de seneste 15 hjemmekampe i træk Hoffenheim har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hoffenheim i 58 af de seneste 60 kampe
  • I 22 af de seneste 24 kampe Hoffenheim har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • I de seneste 12 hjemmekampe i træk Hoffenheim har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hoffenheim i 42 af de seneste 44 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Union Berlin har ikke vundet deres seneste 14 udekampe
  • Union Berlin har ikke vundet deres seneste 10 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • I de seneste 8 Union Berlin kampe , har summen af mål været under 2.5
  • Union Berlin har i tabte 5 af de seneste 7 ude kampe i Tyskland Bundesliga ikke scorede et mål
  • I de seneste 7 Union Berlin kampe i Tyskland Bundesliga, har summen af mål været under 2.5

Form Hoffenheim mod Union Berlin

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Hoffenheim på udkig efter en sejr. Mod FC Heidenheim spillede de 1-1, før de også delte point med Wolfsburg i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod FC Köln. Hoffenheim var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fire sluttede uafgjort og de led en nederlag. De stod selv for 11 mål, men indkasserede samtidig ti.

Union Berlin har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod RB Leipzig, hvorefter de opnåede 1-1 mod Mainz 05. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Wolfsburg. Union Berlin formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 11 og scorede en mål.

Hoffenheim noterede sig 12 point efter tre sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 14 mål, men indkasserede også ni selv. Union Berlin scorede to mål og indkasserede selv 23 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. Dette førte til nul sejre og en point.

Hoffenheim vs Union Berlin – Seneste nyt

Hoffenheim kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Union Berlin.

Marius Buelter, Mergim Berisha, Marco John og Florian Grillitsch er alle ude af truppen, som Hoffenheim tager imod Union Berlin med på PreZero Arena.

Union Berlin ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Hoffenheim. Christopher Trimmel og Kevin Volland er ikke tilgængelige for Union Berlin på lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Josip Juranovic rejser ikke med Union Berlin til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Hoffenheim mod Union Berlin – indbyrdes historik

Hoffenheim ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-2 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Union Berlin. Hoffenheim går til kampen mod Union Berlin med en 4-2-3 statistik for deres seneste ni møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 44%.

Hoffenheim scorede mindst én gang i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Union Berlin i Tyskland Bundesliga. I de seneste ni indbyrdes opgør mellem Hoffenheim og Union Berlin fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Hoffenheim mod Union Berlin Spiltips

Andrej Kramaric har været stærk for Hoffenheim i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Union Berlin håber, at Robin Gosens kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Hoffenheim høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. Union Berlin sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Hoffenheim holdt kun rent bur i nul af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Union Berlin præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ni kampe kampe mellem disse to. Hoffenheim opererer med et snit på 1.98 mål i disse dueller, mens Union Berlin ligger på 1.43 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Hoffenheims sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Union Berlin spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.