Hoffenheim mod VfB Stuttgart i 1. Bundesliga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Hoffenheim er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af VfB Stuttgart den kommende fredag i 1. Bundesliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.65 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på PreZero Arena.

Med en placering som nummer 5 i stillingen har Hoffenheim samlet 34 point efter 22 kampe. På 18 point befinder VfB Stuttgart sig rangeret som nummer 17 for 22 afviklede kampe.

VfB Stuttgart går ind til kampen mod Hoffenheim på fredag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hoffenheim oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Hoffenheim præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 17 mål, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i 1 af dem.

Hvad målscoring angår, er VfB Stuttgart ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hoffenheim v VfB Stuttgart.

 • Hoffenheim scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
 • I 9 af de seneste 11 kampe Hoffenheim har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Hoffenheim i 10 af de seneste 11 kampe
 • Hoffenheim har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Hoffenheim tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
 • VfB Stuttgart har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 3 kampe i træk VfB Stuttgart har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod VfB Stuttgart i 10 af de seneste 12 kampe
 • VfB Stuttgart tabte 6 af 8 af deres seneste kampe
 • I 7 ud af 9 seneste Hoffenheim hjemmekampe mod VfB Stuttgart var antallet af mål over 2.5
 • Hoffenheim har har ikke tabt i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod VfB Stuttgart
 • Hoffenheim har scorede i 11 af de senest 13 kampe mod VfB Stuttgart
 • Hoffenheim har har ikke vundet i 7 af 9 seneste kampe mod VfB Stuttgart
 • Hoffenheim har scoret imod i 8 af de senest 10 kampe mod VfB Stuttgart

Form Hoffenheim mod VfB Stuttgart

Hoffenheim håber på frisk start.

Hoffenheim har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod B. Dortmund tabte de 3-2, Mainz 05 også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Hoffenheim formåede at vinde 2-0 over Arminia Bielefeld.

VfB Stuttgart er desperate efter point.

VfB Stuttgart har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Freiburg, før Eintracht satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Bayer Leverkusen, der satte sig igennem med 4-2.

Hoffenheim vs VfB Stuttgart – Seneste nyt

Hoffenheim v VfB Stuttgart Indbyrdes historik

VfB Stuttgart havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i oktober 2021 i 1. Bundesliga. Hoffenheim møder VfB Stuttgart med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Hoffenheim og VfB Stuttgart var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Hoffenheim og VfB Stuttgart hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på PreZero Arena i vente.

Der var over 3.5 mål i 6 times af de foregående 10 encounters kampe mellem disse to. Hoffenheim opererer med et snit på 1.5 goals mål i disse dueller, mens VfB Stuttgart ligger på 1.9 goals i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 6 times gange undervejs.

Topscorer i form

Hold øje med Ihlas Bebou når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Hoffenheim, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Konstantinos Mavropanos har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for VfB Stuttgart, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.