Holland mod Argentina – Optakt, Spilfiduser, Odds

Spændingen tager til nu, hvor vi har ramt knockout fasen af FIFA VM, hvor Holland og Argentina træder an på Lusail Stadium. Den kommende kamp i 1/4-finalen har kick off den kommende fredag.

Når de nu har arbejdet sig så langt i FIFA VM turneringen, kommer hverken Holland eller Argentina til at overgive sig uden en hård fight. Det kan blive en lang aften på Lusail Stadium den kommende fredag.

Mens hjemmeholdet Holland ligger nummer 8 på FIFA verdensrangliste, ankommer gæsterne Argentina til kampen på fredag som nummer 3.

Holland havde ingen problemer med at nedlægge USA i deres første knockout-kamp. De lagde forsigtigt ud, men slog iskoldt til ved første givne chance og øgede derefter blot forspringet. Bortset fra VMs måske skøreste mål, var der intet at komme efter for USA, og Holland sigter nu på revanche mod Argentina.

Argentina var på vej mod en meget sikker sejr over Australien, da en afrettet bold pludselig gav et reduceringsmål til sidstnævnte. Det skabte et voldsomt sidste kvarter, men argentinerne red stormen af. Det er sjette gang, at de to nationer skal mødes i en VM-slutrunde.

Form Holland mod Argentina

Holland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Ecuador, før de bankede Qatar med 2-0. Senest blev USA nedlagt i en 3-1 sejr. Holland vandt 8af deres foregående 10 kampe og spillede 2gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig.

Holland er velkørende på målfronten inden deres kamp på fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Holland præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 12 mål, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Argentina har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Mexico nedlagt 2-0, hvorpå Polen blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Australien, der blev slået med 2-1. Argentina har været rimeligt skræmmende med 8 sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i 1 kamp, mens 1 kastede nederlag af sig.

Argentina kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 1.7 mål pr. kamp, svarende til 17 mål i alt. De måtte finde sig i 15 scoringer imod, eller et snit på 1.5 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 2 gange.

Argentina står med tre sejre i træk, men spillet overbeviser stadig ikke, og Holland slap langt mere sikkert igennem deres 1/8-finale. Kan Messi bære Argentina igennem? Offensivt synes meget at hvile på den lille troldmand, men hans VM-drømme kan blive slukket af Oranje fredag aften.

Med de resultater Argentina har noteret sig på det seneste, bliver de dog vores valg til at nappe endnu en sejr, når næste offer i rækken ligner Holland.

Facts og finurligheder for Holland v Argentina.

  • Holland har ikke tabt deres seneste 19 kampe
  • Holland scorede i 31 af deres seneste 32 kampe
  • Holland vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 5 af Holland’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • Holland var i vandt 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Argentina har ikke tabt 39 af 40 af deres seneste kampe
  • Argentina scorede i 36 af deres seneste 38 kampe
  • Argentina har i vandt 7 af de seneste 9 kampe ikke indkasseret et mål
  • 17 af Argentina’s seneste 19 kampe havde under 3.5 mål
  • Argentina var i vandt 8 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Holland mod Argentina – indbyrdes historik

Holland går til kampen mod Argentina med en 1-1-1 statistik for deres seneste 3 møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Topscorer

Cody Gakpo har været den bedste målskytte i FIFA VM for hjemmeholdet med 3 mål på det seneste. Holland satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Argentina kigger til gengæld mod Lionel Messi i håb om, at han kan udvide totalen på 4 mål i hans seneste kampe i FIFA VM.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Holland høstede tre point i 8 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag i denne serie. Argentina sikrede sig 8 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 1 nederlag.

Holland er på en imponerende stime af 19 kampe i træk uden nederlag. Holland er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på Lusail Stadium uden nederlag. Argentina er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 15 udekampe uden nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Hollands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.7 mål i disse kampe. Holland var på måltavlen i deres seneste 19 i træk. Argentina scorede mindst én gang i deres 13 forudgående kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Argentina holdt modstanderen fra scoring i 7 af deres seneste 10 kampe. Holland formåede at holde rent mål 4 gange i deres seneste 10 kampe.