Holland mod Belgien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Holland træder an på Johan Cruijff ArenA til deres sidste kamp i gruppespillet i UEFA Nations League i denne sæson. De er oppe imod Belgien den kommende søndag, hvor begge er på udkig efter at score de sidste point. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Holland stod overfor Belgien. Det sluttede 1-4 i en fremragende UEFA Nations League duel imellem klubberne.

Efter femte runde af gruppespillet ligger Holland placeret som nummer 1 på 13 point, mens Belgien har 10 point som nummer 2.

Hjemmeholdet Holland går ind til kampen som nummer 8 på FIFA verdensrangliste, mens gæsterne fra Belgien kommer til kampen på søndag som nummer 2.

Holland har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 8 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 10 mål. Det er lig med 1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Belgien rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 8 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Form Holland mod Belgien

Holland ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Polen. Herefter var de oppe imod Wales i en kamp, der sluttede 3-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Polen, som blev nedlagt med 0-2. Holland vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i UEFA Nations League, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 18 mål og lukkede 7.

Belgien er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Wales, før de bankede Polen med 0-1. Senest blev Wales nedlagt i en 2-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i UEFA Nations League vandt Belgien to sejre, mens de spillede 3 kampe uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 7 mål.

Holland var på måltavlen i deres seneste 14 i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Holland v Belgien.

  • Holland har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste kampe
  • Holland scorede i 25 af deres seneste 26 kampe
  • Holland har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 6 kampe i træk Holland har spillet, har begge hold scoret
  • Holland scorede i 15 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Belgien scorede i deres seneste 48 kampe
  • Belgien scorede i 37 af deres seneste 38 udekampe
  • Belgien har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste udekampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Belgien har spillet, har begge hold scoret
  • Belgien har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe

Holland vs Belgien – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Holland, når de skal i aktion mod Belgien.

Teun Koopmeiners og Memphis Depay er blandt de 2 spillere, som mangler for Holland på søndag.

Holland mod Belgien – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. Holland går til kampen mod Belgien med en 1-4-2 statistik for deres seneste 7 møder. Det giver en sejrs-rate på 14%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Spilfiduser for kampen

Det er vanskeligt at komme udenom Michy Batshuayi, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 3 gange i de seneste seks kampe i UEFA Nations League for Belgien. Hans sæsontotal i UEFA Nations League siger undefined mål. Med 4 mål i seks kampe for Holland i UEFA Nations League, er Memphis Depay også en spiller, der er værd at holde øje med.

Holland høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag i denne serie. Belgien sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 1 nederlag. Belgien scorede kampens første mål i 6 af deres seneste 10 udekampe, mens Holland scorede kampens første kasse i 7 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 7 kampe mellem disse to hold. Holland præsterede et gennemsnit på 1.57 mål, mens Belgien snittede 1.56 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Hollands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.