Holland mod Ecuador – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er anden runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Holland og Ecuador. Der er kick off den kommende fredag på Khalifa International Stadium.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er Holland nummer 1 med 3 point, mens Ecuador har 3 point og er nummer 2. Holland går ind til deres kommende kamp som nummer 8 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Ecuador, som ligger nummer 44 i verden.

Der er høje forventninger til, at Holland kan tage en sikker førsteplads i gruppespillet, og de drømmer selv om igen at opleve mindst en semifinale.

Det ligner en hård kamp at slippe igennem gruppefasen. Ecuador går dog ind til turneringen velvidende, at de har kvalitet i egne rækker, der er stærk nok til at skabe en overraskelse.

Form Holland mod Ecuador

Holland er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Polen nedlagt 0-2, hvorefter det blev 1-0 mod Belgien. Senest måtte også Senegal bøje sig i et 0-2 nederlag. Holland vandt 8af deres foregående 10 kampe og spillede 2gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig.

Holland er velkørende på målfronten inden deres kamp på fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Holland præsterede flotte 2.6 mål pr. kamp, eller sammenlagt 26 kasser. De indkasserede 14 mål, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Ecuador ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Japan. Herefter var de oppe imod Irak i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Qatar, som blev nedlagt med 0-2. Ecuador vandt beskedne 3sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 6gange, mens de tabte 1kampe.

Ecuador vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 7 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Mod Senegal, Holland sikrede sig en fin 2-0 sejr i deres første kamp i FIFA VM turneringen. Det efterlader dem i en perfekt position før deres kommende opgave i gruppespillet den kommende fredag. Ecuador lagde fra land med en solid 2-0 sejr mod Qatar i første runde, en mere eller mindre perfekt måde at åbne FIFA VM turneringen på. Nu skal der bare følges op.

Holland ligner et hold, som er i stand til at bygge videre på deres nuværende momentum, når Ecuador kommer forbi. Vi regner med, at førstnævnte vil være i stand til at sikre alle tre point her.

Facts og finurligheder for Holland v Ecuador.

  • Holland har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste kampe
  • Holland scorede i 28 af deres seneste 29 kampe
  • Holland har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Holland vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Holland var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med under 2.5 mål
  • 21 af Ecuador’s seneste 23 kampe havde under 3.5 mål
  • 13 af Ecuador’s seneste 14 kampe havde under 2.5 mål
  • Ecuador har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe
  • 6 af Ecuador’s seneste 7 kampe havde under 1.5 mål
  • 3 af Ecuador’s seneste 4 kampe havde under 0.5 mål

Stilling

Holland mod Ecuador – indbyrdes historik

Holland vandt 1 af deres foregående 2 kampe mod Ecuador, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

 

Topscorer

Hold godt øje med Robin van Persie, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 1 gange på det seneste for Holland. For gæsterne præsterede Enner Valencia 5 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Holland høstede tre point i 8 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag i denne serie. Ecuador sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 6 gange samt 1 nederlag.

Holland noterede sig en sejr i deres seneste 4 kampe på stribe. Ecuador er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Hollands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 1 af de forrige 10 kampe, som Ecuador spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe. Holland var på måltavlen i deres seneste 16 i træk. Imponerende nok formåede Ecuador at holde buret rent i deres seneste 7 kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Holland scorede kampens første mål imponerende 8 gange af de seneste 10 mulige. Ecuador scorede kampens første kasse i 4 af deres foregående 10 kampe.

Ecuador holdt modstanderen fra scoring i 7 af deres seneste 10 kampe. Hjemmeholdet Holland formåede at holde rent mål 4 gange i deres seneste 10 kampe.