Holland mod England – Optakt, Spilfiduser, Odds

Holland – England: Tips og odds

  • Holland scorede i 37 af deres seneste 39 kampe
  • 9 af Holland’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • 10 af Holland’s seneste 12 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Holland har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Holland var i vandt 5 af de seneste 7 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • England har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • England har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe i EM
  • 9 af England’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • England scorede i 11 af deres seneste 13 kampe i EM
  • I 5 af de seneste 7 kampe England har spillet i EM, har begge hold scoret

Holland – England: H2H

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende onsdag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Holland vandt tre af de seneste tre opgør, mens England vandt en af de foregående otte kampe.

I fem af de tidligere otte kampe mellem Holland og England scorede begge hold.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. Holland præsterede et gennemsnit på 1.38 mål, mens England snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Hollands forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.8 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.

Holland – England: Form

Holland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-3 til Østrig. De svarede stærkt igen mod Rumænien, som blev slået 0-3, før de sejrede 2-1 over Tyrkiet. Holland har vundet fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede 13 mål og lukkede fem mål ind.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er England på udkig efter en sejr. Mod Slovenien spillede de 0-0, før de også delte point med Slovakiet i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Schweiz. England vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Holland – England: Målscorere og kort

Hold godt øje med Cody Gakpo, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten tre gange på det seneste for Holland. For gæsterne præsterede Harry Kane to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Holland – England: Startopstillinger

Holland – England: Odds sammenligning