Holland mod Irland – Optakt, Spilfiduser, Odds

På Johan Cruijff ArenA står Holland og Irland ansigt til ansigt i en den kommende lørdags-kamp, hvor førstnævnte håber at kvalificere sig til turneringen næste år. Omvendt er sidstnævnte ude af kampen om en billet. I det seneste opgør mellem disse to løb Holland med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Johan Cruijff ArenA den 10 september 2023.

Holland ligger nummer 7 på verdensranglisten hos FIFA, mens Irland befinder sig på en placering som nummer 58 i verden.

Holland præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede 11 og indkasserede ti mål.

Irland vandt to gange, mens de også registrerede nul uafgjorte og fire nederlag i deres sidste seks landskampe. Resultaterne fra disse kampe viser endvidere, at de lukkede otte mål ind og selv scorede ni.

Form Holland mod Irland

Holland har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Irland med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Frankrig. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Grækenland.

Irland har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Holland. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-2 til Grækenland, for så at svare igen med en 0-4 sejr over Gibraltar.

Holland formåede at score mindst én gang i deres seneste 7 kampe.

Vores tip

  • Holland scorede i 39 af deres seneste 41 kampe
  • Holland scorede i deres seneste 18 hjemmekampe
  • 9 af Holland’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 7 Holland hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Holland har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Irland’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Irland’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Irland var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Irland scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • Irland tabte 5 af 7 af deres seneste kampe

Holland vs Irland – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Holland, når de skal i aktion mod Irland.

Virgil van Dijk og Matthijs de Ligt er blandt de to spillere, som mangler for Holland på lørdag.

Irland har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Irland-truppen, er Shane Duffy i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Dara O’Shea rejser ikke med Irland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Holland mod Irland – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Holland med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Johan Cruijff ArenA den 10 september 2023. Holland vandt to af deres foregående seks kampe mod Irland, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

I tre af de tidligere seks kampe mellem Holland og Irland scorede begge hold.

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Wout Weghorst, der viser god form for Holland. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Irland.Gæsterne krydser fingre for Michael Johnston til at score igen efter to EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Holland var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også tre nederlag i denne serie. Irland sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Holland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Irlands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Holland præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Irland snittede 1.01 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Hollands forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Irland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.