Holland nakker Norge og billetten til VM

Førstepladsen er på spil for begge parter, når Holland får besøg af Norge på de Kuip. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel på tirsdag. Mens Holland går ind til opgøret den kommende tirsdag som nummer 11 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. Norge kan fremvise en placering som nummer 37 på ranglisten. 

Holland nyder i øjeblikket udsigten fra toppen af tabellen med 20 point for deres 9 kampe. Norge befinder sig inden runden rangeret 3 i tabellen med 18 point for 9 kampe.

Vinder Holland kampen tager de den direkte billet til VM-slutrunden i Qatar. Uafgjort, og de beholder som minimum andenpladsen som følge af en bedre målforskel end konkurrenterne. Vinder Norge, kan de tage førstepladsen, hvis altså ikke Tyrkiet samtidig har vundet deres kamp. Har de dét, kommer Norges placering an på, hvor stort de vinder over Holland.

Holland v Norge statistik og historik

Der bør være et drama i vente mellem Holland og Norge, for førstepladsen er på spil. Hjemmeholdet kan sikre pladsen med tre point og beholder som minimum placeringen i top to med uafgjort. Gæsterne har til gengæld ikke råd til nederlag.

Holland går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Holland snitter 3.3 mål pr. opgør med 33 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 8 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 6 disse kampe. 

Norge kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på tirsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 6 mål imod. Det giver et snit på 0.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 6 gange.

Facts og finurligheder for Holland vs Norge.

  • Holland er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Holland har vundet i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Holland har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Holland har vundet i seneste 8 af 9 hjemmebane kampe.
  • Norge er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Norge er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Norge har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 6 of 8 seneste Norge kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Holland møder Norge

Holland fortsætter pointhøsten.

Holland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Holland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 6-0 over Letland samt Gibraltar. Serien blev dog bremset mod Montenegro i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.
 

Norge fortsætter pointhøsten.

Norge går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Norge går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Tyrkiet, før de nedlage Montenegro med 2-0. Mod Letland blev der delt i porten i en 0-0 kamp.
 

 

Holland v Norge Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Holland senest mødte Norge på Ullevaal. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Holland møder Norge med en historik imellem klubberne, der siger 3-1-0 for deres seneste 4 kampe.

Stilling i FIFA VM

Stillingen i gruppen inden den kommende runde 10 fortæller os, hvor Holland og Norge ligger placeret i forhold til hinanden inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på tirsdag på de Kuip.

Hold øje med…

Hold øje med Memphis Depay når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 9 gange i seks kampe for Holland, mens sæsontotalen læser 11 kasser lige nu.

Mohamed Elyounoussi har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for Norge, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.