Holland mod Polen spiltips, odds og analyse – Nations League

Stadium Slaski i Polen lægger græstæppe til en kamp, der kan betyde guld eller skrald for hjemmeholdet eller gæsterne fra Holland. Der er kick off kl. 20.45 og man kan oddse på Hollands udesejr til 2.02 gange pengene igen, mens hjemmeholdet betaler odds 3.55 i gevinst for en sejr.

Én ting ligger fast inden kampen går igang. Ingen af parterne kan bruge en remis til en hujende prutfis. Italien topper puljen med ni point. Holland er ét point efter, men er dårligere indbyrdes end Italien. Kikser sidstnævnte mod Bosien, kan såvel Polen som Holland gå forbi og tage førstepladsen med en sejr.

Polen har præsteret rent bur i deres seneste tre hjemmekampe, og rutter i det hele taget ikke med underholdningen, når det gælder Nations League. Fem af deres seneste syv kampe i denne turnering havde højst to scoringer.

Holland har heller ikke det mest sprudlende landsholdsår bag sig. De har spillet syv landskampe, hvor seks maksimalt bød på to scoringer. Med alt at spille for, for begge parter, onsdag aften, ligger værdien i en ny målfattig kamp imellem parterne. Holland vandt deres første møde med 1-0.

Flere interessante tips