Holland mod Qatar – Optakt, Spilfiduser, Odds

Holland og Qatar går i kødet på hinanden den kommende tirsdag, når de skal have afgjort deres endelige skæbne i gruppespillet ved FIFA VM. Kampen finder sted på Al Bayt Stadium.

Efter kampene i anden runde af gruppespillet er Holland nummer 1 med 4 point, mens Qatar har 0 point og er nummer 4. Før kampen sparkes i gang FIFA VM ligger Holland nummer 8 på verdensranglisten hos FIFA. Qatar befinder sig til gengæld på en placering som nummer 50.

Der er høje forventninger til, at Holland kan tage en sikker førsteplads i gruppespillet, og de drømmer selv om igen at opleve mindst en semifinale. Holland skal vinde en større sejr over Qatar end Ecuador eventuelt vinder over Senegal. Så er førstepladsen deres. 

Qatar er ikke bare den første værtsnation, som ikke vandt deres åbningskamp. De vandt heller ikke den anden kamp i gruppen, hvorfor de også er første nation ved denne slutrunde, som er færdige i turneringen. 

Form Holland mod Qatar

Holland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 0-2 over Belgien samt Senegal. Serien blev dog bremset mod Ecuador i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Holland var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 0 nederlag i denne serie.

Holland har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på tirsdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede 13 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Qatar har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Albanien satte de sig igennem med 0-1, før Ecuador viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Qatar gik ned 1-3 mod Senegal. Qatar høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie.

Med fire point på kontoen for deres første to kampe i FIFA VM gruppespillet, går Holland efter at forblive uden nederlag i tredje runde. De går naturligvis efter at holde momentum kørende og sikre sig førstepladsen i gruppen. Det har været en skuffende turnering indtil nu for Qatar med to nederlag i de første to kampe. De vil være stærkt opsatte på at sikre deres første point ved FIFA VM.

Facts og finurligheder for Holland v Qatar.

  • Holland har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste kampe
  • Holland scorede i 28 af deres seneste 29 kampe
  • Holland har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Holland vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Holland var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med under 2.5 mål
  • 9 af Qatar’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Qatar’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • Qatar har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Qatar var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål
  • Qatar vandt 4 af 5 af deres seneste kampe

Stilling

Holland mod Qatar – indbyrdes historik

Topscorer

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Cody Gakpo, der viser god form for Holland. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i FIFA VM. Dén total øger han gerne mod Qatar.Gæsterne krydser fingre for Mohammed Muntari til at score igen efter 1 FIFA VM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Holland høstede tre point i 7 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 0 nederlag i denne serie. Qatar sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 3 nederlag.

Holland er på en imponerende stime af 17 kampe i træk uden nederlag. Holland er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på Al Bayt Stadium nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Hollands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe. Holland var på måltavlen i deres seneste 17 i træk.

BTTS & FIRST TO SCORE

Holland scorede kampens første mål imponerende 8 gange af de seneste 10 mulige.