Holland mod Tyrkiet – Optakt, Spilfiduser, Odds

Holland – Tyrkiet: Tips og odds

  • Holland scorede i 36 af deres seneste 38 kampe
  • 8 af Holland’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Holland’s seneste 11 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Holland har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Holland scorede i 8 af deres seneste 10 kampe i EM
  • Der er scoret imod Tyrkiet i 15 af de seneste 16 kampe i EM
  • I de seneste 5 Tyrkiet kampe , har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 5 Tyrkiet kampe i EM, har summen af mål været over 2.5
  • 8 af Tyrkiet’s seneste 10 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Tyrkiet i 9 af de seneste 10 kampe

Holland – Tyrkiet: H2H

Det seneste opgør mellem Holland og Tyrkiet daterer sig nogle år tilbage, da Holland vandt 6-1 på Olympiastadion. Mon ikke vi kan regne med, Holland glæder sig til at forny bekendtskabet. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Holland vandt fire af de seneste fire opgør, mens Tyrkiet vandt to af de foregående otte kampe.

Begge hold scorede i tre af de seneste otte kampe mellem Holland og Tyrkiet.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. Holland præsterede et gennemsnit på 1.76 mål, mens Tyrkiet snittede 1.13 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Hollands forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.7 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Tyrkiet spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.

Holland – Tyrkiet: Form

Holland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Frankrig sluttede 0-0, hvorpå et 2-3 nederlag mod Østrig fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Rumænien blev nedlagt med 0-3. Holland har vundet fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede 15 mål og lukkede fire mål ind.

Tyrkiet har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-3 til Portugal. De svarede stærkt igen mod Tjekkiet, som blev slået 1-2, før de sejrede 1-2 over Østrig. Tyrkiet vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Holland – Tyrkiet: Målscorere og kort

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Cody Gakpo, der viser god form for Holland. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Tyrkiet.Gæsterne krydser fingre for Merih Demiral til at score igen efter to EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Holland – Tyrkiet: Startopstillinger

Holland – Tyrkiet: Odds sammenligning