Holland mod USA – Optakt, Spilfiduser, Odds

Holland forbereder sig på at møde USA på Khalifa International Stadium på lørdag i en duel i 1/8-finalen af FIFA VM.

Såvel Holland som USA formåede at kvalificere sig til knockout fasen ved FIFA VM. Der er med garanti ingen af dem, der forlader turneringen nu uden en seriøs kamp for at nå så langt som muligt. Mens hjemmeholdet Holland ligger nummer 8 på FIFA verdensrangliste, ankommer gæsterne USA til kampen på lørdag som nummer 16.

Der var høje forventninger til, at Holland kunne tage en sikker førsteplads i gruppespillet. De leverede varen, om end ikke alt for overbevisende, men de drømmer selv om igen at opleve mindst en semifinale.

Det var en hård kamp at slippe igennem gruppefasen, men USA gjorde det for tredje gang i træk ved en slutrunde-deltagelse. De har bremset Englands målmaskine, nu gælder det Gakpo og co.

Form Holland mod USA

Holland virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Senegal, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 1-1 mod Ecuador, hvorpå Qatar blev besejret 2-0. Holland var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 0 nederlag i denne serie.

Holland har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.6 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 26 garn. De lukkede 12 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

USA ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Wales. Herefter var de oppe imod England i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Iran, som blev nedlagt med 0-1. USA høstede tre point i 3 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 5 gange og led 2 nederlag i denne serie.

USA er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens USA præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Holland træder ind til denne knockout kamp som favoritter oven på deres gruppesejr, og de har store forhåbninger om at gå dybt ved FIFA VM.

Facts og finurligheder for Holland v USA.

  • Holland har ikke tabt deres seneste 18 kampe
  • Holland scorede i 30 af deres seneste 31 kampe
  • Holland har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 5 Holland kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Holland vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 19 af USA’s seneste 21 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 USA kampe, har summen af mål været under 2.5
  • USA har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 3 af USA’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål
  • USA har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe

Stilling

Holland mod USA – indbyrdes historik

Holland går til kampen mod USA med en 3-0-1 statistik for deres seneste 4 møder. Det giver en sejrs-rate på 75%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 4 kampe mellem Holland og USA.

Topscorer

Cody Gakpo har 3 mål i seks FIFA VM kampe for Holland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod USA.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Holland høstede tre point i 7 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 0 nederlag i denne serie. USA sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 5 gange samt 2 nederlag.

Holland er på en imponerende stime af 18 kampe i træk uden nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Hollands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 2 af de seneste 10 kampe, som USA spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål undervejs i processen. Holland var på måltavlen i deres seneste 18 i træk.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Holland præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens USA snittede 1.25 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Holland scorede kampens første mål imponerende 8 gange af de seneste 10 mulige.