Bayern München jagter pokalsucces i Kiel

Der spilles en enkelt kamp onsdag i den tyske DFB Pokal, hvilket er en udsat kamp fra 2. runde. På nær én anden kamp blev alle øvrige dueller afviklet hhv. én og to dage før juleaften. Onsdagens kamp spilles i Nordtyskland. Her tager hjemmeholdet Holstein Kiel imod mægtige Bayern München på Holstein Stadion, og hjemmeholdet giver 11.00 for en sejr på oddset. Sejr til Bayern München kan til gengæld spilles til sølle 1.12 på oddset i en kamp, hvor der er kick off kl. 20.45.

Holstein Kiel form er lidt svær at pejle sig ind på. De lukkede 2020 i fantastisk form og fejrede jul på førstepladsen. Til gengæld har de ikke åbnet 2021 særligt godt. To kampe har kun givet ét point, der kom i weekendens udekamp. Om det så skyldes forventningens glæde over at skulle stå overfor Bayern München i en gældende kamp er spørgsmålet.

Bayern München kommer til Holstein Stadion i stærk form, men dog for en sjælden gangs skyld med et nederlag i bagagen. Hansi Flicks udvalgte tabte fredag aften for første gang i 21 kampe, da de smed 2-0 på udebane mod Gladbach. Sidstnævnte vendte det til 3-2 sejr, så nu skal de forsvarende double-vindere ud og svare igen.

Flere interessante tips