Horsens og deres betondefensiv tager imod livlige AaB

AC Horsens har fordel af hjemmebane på Casa Arena Horsens, når AaB kommer forbi den kommende onsdag til et opgør i 3F Superliga. AC Horsens indtager pladsen som nummer 11 i 3F Superliga med 8 point efter 18 kampe. AaB er 14 point foran som nummer 8 for 18 kampe.

Resultaterne for AC Horsens har indtil videre været stærkt skuffende i 3F Superliga sæsonen. En god serie kan dog stadig redde noget af æren, og de vil håbe på at sparke den i gang mod AaB.

AC Horsens drømmer om at stoppe ringe stime.

AC Horsens går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres seneste tre kampe led AC Horsens et 1-0 nederlag mod FC Midtjylland, før de spillede 0-0 mod OB for så senest at præstere en lignende kedelig 0-0 mod Vejle BK .

AC Horsens blev spået en vanskelig sæson, og resultaterne i 3F Superliga for nedrykningskandidaterne har indtil videre kun bekræftet hvorfor.

AC Horsens har været utroligt skuffende hjemme og har sørgelige 0 sejre i de seneste 4 kampe siden december at fremvise. Ikke desto mindre ligner deres kamp her et opgør, der kan blive både guld eller skrald.

AaB drømmer om at stoppe ringe stime.

AaB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres seneste tre kampe spillede AaB 0-0 mod Randers FC, før de led et 2-0 nederlag mod FC Midtjylland for så senest at præstere en 2-2 uafgjort mod FC Nordsjælland .

AaB har stærkt behov for en snarlig opadgående formkurve, hvis målet om en midterplacering i denne sæson skal holde stik.

AaB har været utroligt skuffende ude og har sørgelige 0 sejre i de seneste 5 kampe siden december at fremvise.

AC Horsens vs AaB h2h

Ikke bare vandt AaB deres seneste to kampe mod AC Horsens i 3F Superliga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i september 2020 og 4-0 i november 2019. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. AC Horsens møder AaB med en nylig historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga.

  • AC Horsens ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • AC Horsens ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AC Horsens kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • AaB ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • AaB ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5.