Pokalskuffelse skal hævnes

Det er en voldsom søndag i Superligaen, når hele fem kampe skal afvikles på samme dag og den sidste af disse finder sted på CASA Arena i Horsens. Brøndby er på besøg hos AC Horsens, og begge har noget at revanchere oven på pokalskuffelser i ugens løb, når dommeren fløjter opgøret igang kl. 20.00.

Det har været et tungt efterår oven på afskeden med succestræner Bo Henriksen for “den gule fare” i Horsens. Der har ikke været fare på færde for ret mange andre end Horsens selv, som kan trøste sig med, at Lyngby i det mindste har været endnu ringere, hvorfor de trods skaldede seks point på 12 ufatteligt nok undgår sidstepladsen. Brøndby har til gengæld fem sejre i syv kampe og drømmer om at holde jul på førstepladsen.

Det siger lidt om det arbejde, Bo Henriksen leverede i Horsens, at man trods et helt anderledes budget end de blå-gule har formået at tage point i fem af de seneste 10 dueller, hvoraf tre gav sejr til søndagens hjemmehold. Af deres to møder i 2020 har de taget en sejr hver med 2-1 til Brøndby i den seneste duel.

Brøndby vil være sat ekstra meget op af to grunde. De kan holde jul på førstepladsen og de skal vaske skuffelsen i pokalturneringen torsdag aften af sig inden pausen. Det har været alt eller intet for Brøndby i deres seneste syv udekampe med fire sejre og tre nederlag. Den trend fortsætter søndag og det bliver med tre point til gæsterne.

Flere interessante tips