Sidste chance for Horsens til at lukke hullet til Lyngby

AC Horsens har fordel af hjemmebane på Casa Arena Horsens, når Lyngby Boldklub kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. Som nummer 6 og sidst i stillingen har AC Horsens indsamlet 16 point efter 24 kampe. Med 22 point har Lyngby Boldklub for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 5 i slutspillet.

Lyngby Boldklub lurer på overraskelsen mod AC Horsens på søndag efter en god serie af kampe uden nederlag.

AC Horsens drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AC Horsens igennem de seneste ugers kampe. Deres seneste tre kampe gav først AC Horsens et 2-1 nederlag mod Lyngby Boldklub, herefter fulgte en 1-1 uafgjort mod OB, mens de i den seneste kamp vandt 3-2 mod SønderjyskE.

AC Horsens har leveret godkendte resultater på hjemmebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres den kommende søndag.

Lyngby Boldklub inde i god stime.

Lyngby Boldklub vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe sikrede Lyngby Boldklub sig en 2-1 sejr mod AC Horsens, hvorefter de spillede en kedelig 0-0 kamp med Vejle BK for senest at spille 2-2 uafgjort mod AaB.

Lyngby Boldklub har været forholdsvis godt kørende på udebane med 4 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

AC Horsens vs Lyngby Boldklub h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Lyngby Boldklub havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i marts 2021 i 3F Superliga. Hvis man havde spillet på begge hold til at score, havde man tjent godt på oddset i deres seneste møder. Begge parter fandt nemlig vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe. Med 5 sejre i 10 kampe i 3F Superliga sætter AC Horsens næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder Lyngby Boldklub.

  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 26 af 28 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AC Horsens har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk;
  • AC Horsens har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 7 of 9 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål OVER 2.5.