Horsens og Lyngby kæmper imod sidstepladsen

AC Horsens har fordel af hjemmebane på Casa Arena Horsens, når Lyngby Boldklub kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. AC Horsens indtager pladsen som nummer 12 i 3F Superliga med 12 point efter 21 kampe. Lyngby Boldklub er 5 point foran som nummer 11 for 21 kampe.

AC Horsens håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AC Horsens igennem de seneste ugers kampe. I AC Horsens’ 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod AaB, hvorpå fulgte en 2-2 mod FC Nordsjælland, mens de nu står med tabte 2-0 til SønderjyskE.

En formkurve, der på hjemmebane siger 1 sejr i de seneste 4 kampe siden december, kunne være bedre. AC Horsens har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr på søndag.

Lyngby Boldklub inde i god stime.

Lyngby Boldklub måtte notere sig et skuffende nederlag i klubbens seneste kamp i 3F Superliga. Bortset fra dette tilbageskridt har resultaterne ellers været særdeles positive i den senere tid. Lyngby Boldklub sikrede sig en komfortabel 2-0 hjemmesejr over FC Midtjylland, hvorefter de vandt en 2-1 sejr mod Randers FC, inden de tabte 3-0 til FC Nordsjælland i deres foregående tre kampe.

Lyngby Boldklub har været tæt på urørlige på udebane med 3 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

AC Horsens vs Lyngby Boldklub h2h

Head-2-Head

Ingen forsigtighed her:

Sidste gang AC Horsens spillede imod Lyngby Boldklub var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Lyngby Stadion sluttede 1-1. De seneste dueller mellem klubberne var profitable på oddset, hvis man havde væddet sine penge på begge hold til at score. Ikke færre end 8 af de foregående 10 kampe bød på mål fra begge parter. AC Horsens går ind til kampen med en 5-4-1 historie mod Lyngby Boldklub inden deres kommende opgør i 3F Superliga.

  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 23 af 25 kampe;
  • I 5 of 7 seneste AC Horsens kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AC Horsens $NON_SCORING i seneste 6 af 8 kampe.
  • I 5 of 7 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Lyngby Boldklub har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Lyngby Boldklub har scoret i seneste 4 af 6 kampe.