OB skal fortsætte stilen i Horsens

AC Horsens byder velkommen til OB i 3F Superliga på søndag på Casa Arena Horsens. AC Horsens er placeret som nummer 6 i stillingen med 12 point for 22 kampe. OB ligger til gengæld 16 point foran som nummer 2.

Der er behov for en sejr af AC Horsens, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet OB den kommende søndag.

AC Horsens håber på yderligere point til samlingen.

AC Horsens har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. AC Horsens delte point i en 2-2 uafgjort kamp mod FC Nordsjælland, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod SønderjyskE, inden de tabte 2-1 til Lyngby Boldklub i deres seneste kamp.

AC Horsens har på eget græs noteret sig 4 point ud af 12 mulige siden februar og kommer på hårdt arbejde den kommende søndag.

OB håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for OB igennem de seneste ugers kampe. Deres seneste tre kampe gav først OB et 3-0 nederlag mod FC Midtjylland, herefter fulgte et 3-0 nederlag mod Brøndby IF, mens de i den seneste kamp tilspillede sig en 2-0 sejr over AaB.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for OB ude, men tre point den kommende søndag virker ikke utænkeligt.

AC Horsens vs OB h2h

Head-2-Head

OB skal udvide overlegen historik

Sidste gang AC Horsens spillede imod OB var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Casa Arena Horsens sluttede 0-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har OB generelt været dominerende mod AC Horsens, som de har besejret i 60% af kampene.

  • AC Horsens ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 24 af 26 kampe.
  • I 9 of 11 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 6 seneste OB udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • OB har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.