OB skal gøre det grimme ved bundholdet

AC Horsens brager sammen med OB på søndag i runde 17 i Superligaen. AC Horsens er placeret som nummer 12 i stillingen med 6 point for 16 kampe. OB ligger til gengæld nummer 8, 14 point foran.

Nederlag i deres seneste 4 kampe streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i AC Horsens. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod OB på Casa Arena Horsens.

AC Horsens i ekspresfart mod bunden.

Det kan dårligt blive værre for AC Horsens, som står med en håndfuld nederlag inden deres næste opgave i 3F Superliga. I deres tre foregående kampe blev AC Horsens smadret af Randers FC i et 3-0 nederlag, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod FC København for senest at lide et 1-0 nederlag mod FC Midtjylland.

AC Horsens blev spået en vanskelig sæson, og resultaterne i 3F Superliga for nedrykningskandidaterne har indtil videre kun bekræftet hvorfor.

Det har været et ringe udbytte af 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe for AC Horsens. Der er behov for helt andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende hjemmekamp .

OB fortsat skidt kørende.

OB ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres seneste tre kampe sikrede OB sig en 2-0 sejr mod FC Nordsjælland, før de tabte 2-1 mod FC Midtjylland i pokalturneringen, for så senest at præstere en 0-0 mod AGF .

OB har stærkt behov for en snarlig opadgående formkurve, hvis målet om en midterplacering i denne sæson skal holde stik.

OB har vist rigtig god form ude på det seneste med 2 sejre i de seneste 4 kampe siden november. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen den kommende søndag.

AC Horsens vs OB h2h

OB vandt 1-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Nature Energy Park i november 2020 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har OB generelt været dominerende mod AC Horsens, som de har besejret i 70% af kampene.

  • AC Horsens har tabt i de seneste 6 kampe i træk;
  • AC Horsens har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • AC Horsens har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
  • AC Horsens har tabt i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe.
  • I 6 of 8 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • OB har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • OB har scoret i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • I 5 seneste OB kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

AC Horsens er favoritter hos bookmakerne er til at vinde deres kommende kamp. Der er 3.40 på oddset for en hjemmesejr, hvilket svarer til, at spilselskaberne giver AC Horsens 49% chance for en sejr. Ønsker du at placere dit væddemål på uafgjort, kan du få 3.50 på oddset, hvorimod OB giver 2.05 gange pengene retur.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.95 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 51% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.75 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics