Horsens spræller endnu og kan revanchere nederlag mod Vejle

AC Horsens byder velkommen til Vejle Boldklub i 3F Superliga den kommende fredag på Casa Arena Horsens. AC Horsens indtager en 6. plads med 19 point efter 27 kampe. Vejle Boldklub har 32 point og er på en 4. plads i tabellen.

AC Horsens håber på frisk start.

Sejren i sidste runde faldt på et tørt sted i en sæson, hvor resultaterne generelt ikke har levet op til forventningerne for AC Horsens. I AC Horsenss 3 sidste kampe har de været igennem en 3-2 sejr mod SoenderjyskE,
hvorefter fulgte et 3-1 nederlag mod Lyngby Boldklub, mens de senest tabte 3-0 til Vejle BK.

AC Horsens har leveret godkendte resultater på hjemmebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på fredag.

Vejle Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Vejle Boldklub har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først Vejle Boldklub en 1-0 sejr mod OB, herefter fulgte en 1-1 uafgjort mod AaB, mens de i den seneste kamp smaderede AC Horsens i en 3-0 sejr.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for Vejle Boldklub i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende fredag, skal de finde noget ekstra frem.

AC Horsens vs Vejle Boldklub h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

Vejle Boldklub havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-0 tilbage i april 2021 i 3F Superliga. Interessant nok, ikke mindst set fra et betting-vinkel, præsterede mindst en af klubberne at holde buret rent i 7 kampe af de 10 seneste opgør. Med andre kunne man have lavet en god skilling på oddset ved at spille nej til “begge hold til at score”. Vejle Boldklub har en 3-6-1 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod AC Horsens i 3F Superliga.

  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • AC Horsens har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 3.5.
  • I 6 of 8 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: AC Horsens giver 3.25 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens Vejle Boldklub giver 2.15 på oddset.