Horsens skal tilbage på sejrskurs mod Fremad Amager

AC Horsens er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Fremad Amager den kommende søndag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.40 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Casa Arena Horsens. AC Horsens indtager en plads som nummer 5 i tabellen med 21 point efter 14 kampe. På de 14 runder Fremad Amager har afviklet, har de indsamlet 12 point og ligger nummer 10 i stillingen. 

Fremad Amager går ind til kampen mod AC Horsens den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Nordicbet Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Når det kommer til mål, er AC Horsens ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Fremad Amager ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens vs Fremad Amager.

  • AC Horsens ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • AC Horsens har indkasseret mål i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste AC Horsens kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Fremad Amager har tabt i seneste 13 af 14 udebane kampe;
  • Fremad Amager har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Fremad Amager kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Fremad Amager har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Form AC Horsens mod Fremad Amager

AC Horsens fortsat skidt kørende.

AC Horsens er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Bare ét point forhindrer AC Horsens i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Lyngby Boldklub, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Vejle Boldklub. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod HB Køge, som satte sig igennem med 2-0.

Fremad Amager håber på yderligere point til samlingen.

Fremad Amager har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Fremad Amager har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod FC Fredericia tabte de 0-1, hvorefter de vandt 3-0 over Nykøbing FC. De var tilbage i rendestenen med et 1-4 nederlag mod Hvidovre IF.

 

AC Horsens v Fremad Amager Indbyrdes historik

AC Horsens vandt 4-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Sundby Idrætspark i Juli 2021 i Nordicbet Liga. Bookmakerne har AC Horsens som favoritter til sejren i dette opgør. AC Horsens møder Fremad Amager med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-1 for deres seneste 9 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 9 kampe mellem AC Horsens og Fremad Amager bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga