HSV træder i karakter

Der resterer en enkelt kamp i runde 7 af sæsonen i 2. Bundesliga, og den ser “Storkene” fra Holstein Kiel byde velkommen til Hamburger SV. Det er den suverænt største “nabo”, hjemmeholdet, den nordligst beliggende klub i ligasystemet i Tyskland, har, og derfor også en kamp, de går voldsomt op i på de kanter.

Holstein Kiel startede sæsonen i topform og samlede 10 point af de første 12 mulige sammen. I de seneste to runder er man dog gledet nedad i tabellen takket være kun ét point i disse. De tabte deres seneste hjemmekamp mod 3-1 mod Greuther Fürth, som nu også er gået forbi Kiel i tabellen.

HSV ligner en rigtig seriøs oprykningskandidat i øjeblikket. Det har de gjort tidligere i de foregående to sæsoner, men denne gang virker der til at være bund i det. Simon Terodde, som blev hentet til i sommerpausen, høvler kasser ind på samlebånd og 16 point af 18 mulige er bedre, end selv HSV havde sat næsen op efter. De har blandt andet vundet 1-0 ude over førnævnte Fürth.

Holstein Kiel har i to sæsoner med HSV som modstander endnu ikke tabt. To kampe sluttede med sejr, to med uafgjort, hvilket siger alt om, hvor tændte de er til denne kamp. HSV virker dog endnu bedre end længe set, og deres nuværende træner vandt med Osnabrück i sidste sæson begge opgør mod kielerne. HSV har pånær Rick van Drongelen alle mand til rådighed, hvorfor vi satser på, at de i femte forsøg for første gang får skovlen under Holstein.

Flere interessante tips