Real Madrid har brug for oprejsning

Der venter SD Huesca en svær kamp, når de får besøg af topholdet Real Madrid den kommende lørdag til en kamp i La Liga på Estadio El Alcoraz. SD Huesca ligger nummer 20 i stillingen med 16 point efter 21 kampe. 24 point foran efter 20 kampe finder man Real Madrid på en placering som nummer 3.

Real Madrid vil være stærkt motiverede efter at lukke hullet i stillingen til Atletico Madrid når de møder Huesca på lørdag.

SD Huesca håber på frisk start.

Den nuværende stime af 4 points ud af 18 mulige for SD Huesca er ikke nok til for alvor at få safterne til at stige blandt tilhængerne. I deres seneste tre kampe kom SD Huesca til kort i et 1-0 nederlag mod Getafe, før de spillede 0-0 mod Villarreal for så senest at præstere en 3-1 sejr mod Real Valladolid .

Det har været et ringe udbytte af 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe for SD Huesca. Der er behov for helt andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende hjemmekamp .

Real Madrid drømmer om at stoppe ringe stime.

Real Madrid går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret i La Liga. Real Madrid tabte 2-1 til Athletic Bilbao i Super Copa, hvorefter de vandt en 4-1 sejr mod Deportivo Alaves, inden de tabte 2-1 til Levante i deres foregående tre kampe.

Standarderne er tårnhøje for en klub som Real Madrid og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

Real Madrid har vist rigtig god form ude på det seneste med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen den kommende lørdag.

SD Huesca vs Real Madrid h2h

Real Madrid vandt 4-1 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Alfredo Di Stefano i oktober 2020 i La Liga. SD Huesca vandt 0%, mens Real Madrid vandt 100% af deres seneste 3 kampe i La Liga.

  • SD Huesca ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • SD Huesca har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 7 of 9 seneste SD Huesca kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 7 seneste SD Huesca hjemmebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • SD Huesca $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Real Madrid har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Real Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5.

Ifølge bookmakerne er Real Madrid favoritter til sejren. Et væddemål på en udesejr giver dig 1.40 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at Real Madrid har 71% chance for en sejr mod SD Huesca. Er du fristet af et væddemål på SD Huesca betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 7.00.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.73 på oddset, hvilket svarer til 58% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 2.00 på oddset.

Statistics