Hungary mod Switzerland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er første runde af gruppespillet i EM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Ungarn og Schweiz. Der er kick off den kommende lørdag på RheinEnergieStadion.

Ungarn – Schweiz: Tips og odds

  • Ungarn har ikke tabt deres seneste 14 kampe
  • Ungarn scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • 6 af Ungarn’s seneste 7 kampe i EM havde over 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe Ungarn har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 kampe Ungarn har spillet i EM, har begge hold scoret
  • Schweiz har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 Schweiz kampe , har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 5 Schweiz kampe , har summen af mål været under 2.5
  • Schweiz scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Schweiz har spillet i EM, har begge hold scoret

Ungarn – Schweiz: H2H

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 5-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Schweiz vandt tre af deres foregående tre kampe, mens Ungarn vandt nul sejre i tre opgør. Schweiz kan spilles til odds 2.15 hos spilselskaberne.

I tre af de tidligere tre kampe mellem Ungarn og Schweiz scorede begge hold.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Ungarn præsterede et gennemsnit på 1.67 mål, mens Schweiz snittede 3.34 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Ungarns seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.

Ungarn – Schweiz: Form

Ungarn har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Kosovo med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Ireland. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Israel. Ungarn formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede 12 mål og lukkede tre mål ind.

Schweiz er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 4-0 over Ireland samt Estonia. Serien blev dog bremset mod Østrig i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. I deres seneste seks landskampe vandt Schweiz to sejre, mens de spillede tre kampe uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede tre og scorede syv mål.

Ungarn – Schweiz: Målscorere og kort

Attila Fiola har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med en mål på det seneste. Ungarn satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Schweiz kigger til gengæld mod Xherdan Shaqiri i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe i EM.

Ungarn – Schweiz: Startopstillinger

Ungarn – Schweiz: Odds sammenligning