Hvad er fordelene ved at spille uden licens?

Man kan spille og oddse på mange måder online, og de fleste af dem, indebærer at den spilleside man benytter sig af, har en licens. Men der findes også en anden måde, og det er at spille på sider, der ikke har en dansk licens. Men hvordan fungerer dette egentligt i praksis, og er der nogle fordele? Det skal vi kigge lidt nærmere på her.

Er der større udvalg af spil og odds på udenlandske bettingsider?

En af de argumenter man måske kan sætte frem, er at der som regel er et meget stort udvalg af gode spil og odds på udenlandske spillesider. Der er simpelthen bare tilgang på mere internationalt kvalitetsindhold, og hvis man godt kan lide at oddse på internationale sportsgrene, kampe, livesport, virtuel sport/e-sport, så er det måske værd at tjekke ud nogle af de udenlandske sider, for at se hvad de har at tilbyde.

Vi er nemlig blevet enormt kvalitetsbevidste, lige når det kommer til spil online. Det handler selvfølgelig om en generel udvikling, hvor teknologi og design hele tiden bliver gradvis forbedret, og derfor kan man ikke længere slippe af sted med en gennemsnitligt designet spilleside, eller spil, der ikke opfylder de tekniske og visuelle krav, som vi har i dag. Det er måske en usagt kontrakt, men vi forventer langt mere af spil nu, end vi gjorde for blot få år siden. Det har heldigvis spilleselskaberne forstået, men der er alligevel en tendens til, at man finder lidt andre spil på de internationale spillesider, end dem man finder på sider med dansk licens. Det kan være værd at have med i overvejelserne.

I tillæg er det faktisk sådan, at licensen udelukker mange små spilselskaber fra det danske marked, fordi de ikke nødvendigvis har råd til at betale licensen. Dermed går man glip av at kunne spille hos mindre selskaber, hvis man ikke er til de helt store bettingsider. I mange tilfælde, får du faktisk også bedre odds på de sider, der ikke har den danske spillelicens.

I tillæg til større udvalg og bedre odds, så kan man også se en tendens til, at man får flere og bedre bonusser på de udenlandske spillesider uden licens. Det er også en klar fordel, at du undgår skat på overskud, så længe det er indenfor EU. Det er lovligt at spille på sider, der ikke har en dansk licens, men man skal være opmærksom på, at det kan indebære en større grad af usikkerhed, da siderne ikke reguleres af danske spillemyndigheder.

spiludenomrofus.net kan du finde en oversigt over hvor du kan spille på udenlandske bettingsider 

Er der nogle ulemper ved at spille på sider uden dansk licens?

Der er ikke udelukkende fordele ved at spille på sider uden dansk licens, der kan også være nogle ulemper. Hvis man har brug for dansk kundeservice, så kan man få et problem på de udenlandske sider, hvor det meste foregår på engelsk – også kommunikation med support, hvis man har brug for hjælp, og det kan være sværere at få bekræftet sin konto. Man skal i virkeligheden bare overveje, om fordelene opvejer for ulemperne, når man skal spille på sider uden dansk licens.