Hvidovre IF jagter førstepladsen mod Lyngby Boldklub i Nordicbet Liga

Der er mere end blot tre point på spil, når Hvidovre IF træder op imod Lyngby Boldklub på Pro Ventilation Arena den kommende lørdag i Nordicbet Liga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes. Efter 14 kampe afviklet er Hvidovre IF placeret nummer 4 i stillingen med 28 point. 

Der er 1 points forskel til Lyngby Boldklub, der som nummer 1 har samlet 29 point sammen. Bookmakernes odds indikerer, at der er tale om en forholdsvis jævnbyrdig kamp, men Hvidovre IF vil være fokuserede på stillingen i Nordicbet Liga. En sejr den kommende lørdag vil nemlig se dem overhale Lyngby Boldklub i tabellen. 

Hvidovre IF har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange. 

Lyngby Boldklub kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF vs Lyngby Boldklub.

  • Hvidovre IF har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Hvidovre IF er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Hvidovre IF er ubesejret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • Hvidovre IF har scoret i seneste 16 af 18 kampe.
  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub har scoret i seneste 31 af 33 kampe;
  • Lyngby Boldklub har scoret i de seneste 14 udebane kampe i træk.

Form Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub

Hvidovre IF i fantastisk form.

Hvidovre IF ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Hvidovre IF er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev HB Køge nedlagt 1-0, hvorefter det blev 2-1 mod FC Fredericia. Senest måtte også Fremad Amager bøje sig i et 4-1 nederlag.

Lyngby Boldklub inde i god stime.

Lyngby Boldklub går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Lyngby Boldklub ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke AC Horsens med 0-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod FC Helsingør. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Vendsyssel FF.

Hvidovre IF v Lyngby Boldklub Indbyrdes historik

Lyngby Boldklub vandt 3-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Lyngby Stadion i september 2021 i Nordicbet Liga. Bookmakerne har Hvidovre IF som favoritter til sejren i dette opgør. Hvidovre IF går ind til opgøret med en historik mod Lyngby Boldklub, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Hvidovre IF og Lyngby Boldklub var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga