Hvidovre IF mod AC Horsens i Nordicbet Liga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Oprykning er på højkant for begge parter, når Hvidovre IF får besøg af AC Horsens på Pro Ventilation Arena. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres Nordicbet Liga duel på fredag.

Hvidovre IF er placeret som nummer 4 i tabellen med 50 point efter 26 kampe. AC Horsens ligger på en placering som nummer 3 i stillingen med 50 point ovenpå deres 26 opgør.

Hvidovre IF kommer ikke til at mangle motivation til deres kamp i Nordicbet Liga på fredag. De overhaler nemlig favoritterne fra AC Horsens i stillingen, hvis de kan sætte tre point på kontoen her.

Når det kommer til mål, er Hvidovre IF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 10 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

AC Horsens kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 7 mål imod. Det giver et snit på 0.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v AC Horsens.

Form Hvidovre IF mod AC Horsens

Hvidovre IF inde i god stime.

Hvidovre IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Lyngby Boldklub. Herefter var de oppe imod Nykøbing FC i en kamp, der sluttede 2-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod FC Helsingør, som blev nedlagt med 2-1.

AC Horsens vanskelige at nedbryde

AC Horsens er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod FC Fredericia, før de bankede Lyngby Boldklub med 1-2. Senest blev Nykøbing FC nedlagt i en 3-2 sejr.

Hvidovre IF v AC Horsens Indbyrdes historik

AC Horsens sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-1 tilbage i februar 2022 i Nordicbet Liga. Hvidovre IF møder AC Horsens med en historik imellem klubberne, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 10 kampe mellem Hvidovre IF og AC Horsens bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Hvidovre IF og AC Horsens ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF mod AC Horsens – Hold øje med…

Hold godt øje med Christoffer Boateng, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Hvidovre IF. For gæsterne præsterede Magnus Jensen 4 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.