Hvidovre IF mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Hvidovre IF tørner sammen med rivaler Brøndby IF i et derby 3F Superliga på søndag på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF er nummer 12 i tabellen med tre point efter ni kampe, mens Brøndby IF rangerer som nummer 4 med 18 point efter ni kampe.

Når det kommer til mål, er Hvidovre IF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne tre gange i deres seneste fire kampe, hvilket er lig med 0.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Brøndby IF har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Hvidovre IF har fortsat ikke vundet i denne sæson efter ni kampe, men kan til gengæld fremvise tre uafgjorte og seks nederlag.

Brøndby IF har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet fremvise seks sejre og tre nederlag. Brøndby IF scorede mindst én gang i deres 15 forudgående kampe.

Vores tip

  • Hvidovre IF var i tabte 7 af deres seneste 9 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Hvidovre IF tabte 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • Hvidovre IF har i tabte 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke scorede et mål
  • Hvidovre IF har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF scorede i deres seneste 12 kampe
  • Brøndby IF har i vandt de seneste 3 ude kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Brøndby IF scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • 10 af Brøndby IF’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • Brøndby IF har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste udekampe

Form Hvidovre IF mod Brøndby IF

De seneste tre kampe har for Hvidovre IF givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Fjordager med 0-8, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-1 mod Lyngby Boldklub. Deres seneste opgør, mod FC Nordsjælland, indbragte et point i en0-0 kamp. Hvidovre IF er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede nul uafgjorte af sig samt fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv en.

Brøndby IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke AGF med 0-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-3 mod F.C. København. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-3 over HIK. Brøndby IF formåede at vinde fire af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede uafgjort en gang og tabte en, hvori de indkasserede syv og scorede 11 mål.

Brøndby IF vandt tre af deres seneste fire opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i 3F Superliga. De scorede otte og indkasserede selv tre mål, hvilket samlet indbragte ni point.

Hvidovre IF vs Brøndby IF – Seneste nyt

Hvidovre IF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Brøndby IF.

Marc Nielsen, Mads Kaalund, Marco Ramkilde og Nicolaj Clausen er blandt de fire spillere, som mangler for Hvidovre IF på søndag.

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Hvidovre IF på Pro Ventilation Arena.

Mathias Greve rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Hvidovre IF mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Hvidovre IF vandt tre af deres foregående ni kampe mod Brøndby IF, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten sluttede uafgjort.

Hvidovre IF mod Brøndby IF Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Christian Jakobsen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brøndby IF sætter deres lid til, at Ohi Anthony Omoijuanfo kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Hvidovre IF opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i en af disse. De led otte nederlag i denne serie. Brøndby IF nappede fem sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede fire uafgjort og led en nederlag. Hvidovre IF har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Pro Ventilation Arena, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Hvidovre IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i otte af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.