Hvidovre drømmer om førstepladsen før besøg af Esbjerg

Hvidovre IF er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Esbjerg fB den kommende torsdag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.63 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Pro Ventilation Arena. Hvidovre IF ligger nummer 3 i stillingen med 34 point efter at have afviklet 17 kampe. 15 point efter, som nummer 8, finder man Esbjerg fB placering efter 17 kampe. E

sbjerg fB går ind til kampen mod Hvidovre IF den kommende torsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Nordicbet Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Hvidovre IF har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange. 

Esbjerg fB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på torsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Esbjerg fB.

  • Hvidovre IF har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Hvidovre IF er ubesejret i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk;
  • Hvidovre IF har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Hvidovre IF har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe.
  • Esbjerg fB har indkasseret mål i de seneste 13 udebane kampe i træk;
  • Esbjerg fB har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Esbjerg fB kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 6 seneste Esbjerg fB kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Form Hvidovre IF mod Esbjerg fB

Hvidovre IF i forrygende form.

Hvidovre IF rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Hvidovre IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Lyngby Boldklub med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Hobro IK. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 5-1 over FC Fredericia.

Esbjerg fB håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Esbjerg fB igennem de seneste ugers kampe. Esbjerg fB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Jammerbugt FC sluttede 2-2, hvorpå et 3-0 nederlag mod HB Køge fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Nykøbing FC blev nedlagt med 3-0.

Hvidovre IF v Esbjerg fB Indbyrdes historik

Esbjerg fB tabte deres seneste indbyrdes møde i Nordicbet Liga, da Hvidovre IF noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Esbjerg fB sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Bookmakerne har Hvidovre IF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.63, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Hvidovre IF61% chance for at banke Esbjerg fB. En pointdeling betaler 4.10 i gevinst på oddset, hvor imod Esbjerg fB udbetaler 4.40 i gevinst på oddset for en sejr. Hvidovre IF går ind til opgøret med en historik mod Esbjerg fB, der siger 3-1-1 for deres seneste 5 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 5 kampe mellem Hvidovre IF og Esbjerg fB kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Hvidovre IF og Esbjerg fB ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på torsdag på Pro Ventilation Arena.

Manden med målnæsen