Hvidovre IF mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København gæster Pro Ventilation Arena på fredag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet Hvidovre IF.

Hvidovre IF er nummer 10 med to point og en målscore på to-fem, mens F.C. København ligger nummer 2 med 12 point og en målscore på 11-fire.

Det er ikke sådan, at Hvidovre IF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne to mål i de foregående en opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig fem mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med e clean sheets undervejs.

F.C. København rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede et clean sheets.

F.C. København er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

  • 9 af Hvidovre IF’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
  • Hvidovre IF tabte 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Hvidovre IF’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • 6 af Hvidovre IF’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • F.C. København har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe
  • F.C. København scorede i 17 af deres seneste 18 kampe
  • F.C. København vandt deres seneste 7 udekampe
  • F.C. København var i vandt de seneste 5 ude kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • F.C. København var i vandt 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form Hvidovre IF mod F.C. København

Hvidovre IF har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Randers FC blev det 2-2, hvorefter AGF viste sig for stærke og sejrede 0-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Viborg FF. Det ligner en sæson, hvor Hvidovre IF vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i 3F Superliga. Hvidovre IF vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Pro Ventilation Arena, men spillede uafgjort nul gange og led en nederlag. De lukkede to ind og scorede selv nul.

F.C. København går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Sparta Prag, før de nedlage OB med 2-1. Mod Sparta Prag blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Alt andet end en placering i top to vil være at betragte som en skuffelse for F.C. København, som går efter at udfordre i titelkampen. F.C. København vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede otte mål ind og scorede selv 12.

Hvidovre IF vs F.C. København – Seneste nyt

Hvidovre IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder F.C. København på Pro Ventilation Arena.

Mads Kaalund sidder over for Hvidovre IF i deres kommende opgave på grund af en skade.

F.C. København ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på fredag møder Hvidovre IF. Blandt de fraværende spillere i F.C. København-truppen, er Kevin Diks i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Nicolai Boilesen og Akinkunmi Amoo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF mod F.C. København – indbyrdes historik

Hvidovre IF vandt nul af deres seneste seks kampe mod F.C. København, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten endte uafgjort.

Hvidovre IF mod F.C. København Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Christian Jakobsen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. F.C. København sætter deres lid til, at Diogo Goncalves kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Hvidovre IF vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra F.C. København vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. F.C. København scorede kampens første mål i syv af deres seneste 10 udekampe. Hvidovre IF præsterede kampens første scoring i tre af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Hvidovre IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.5 mål i disse kampe.