Hvidovre IF kæmper om topplacering mod Fredericia

Hvidovre IF vil forsøge at lukke noget af afstanden til FC Fredericia i tabellen, når de på lørdag brager sammen på Pro Ventilation Arena. Der er vigtige point på spil i forhold til kampen for en placering i top fire. Med en placering som nummer 4 i stillingen har Hvidovre IF samlet 31 point efter 16 kampe. På 32 point befinder FC Fredericia sig rangeret som nummer 3 for 16 afviklede kampe. 

Motivationen bør være på plads hos Hvidovre IF, som kan overhale FC Fredericia i stillingen den kommende lørdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Pro Ventilation Arena. 

Hvidovre IF har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange. 

FC Fredericia kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v FC Fredericia.

  • Hvidovre IF er ubesejret i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk;
  • Hvidovre IF har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Hvidovre IF har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Hvidovre IF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • FC Fredericia har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • FC Fredericia har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 8 of 10 seneste FC Fredericia kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC Fredericia har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.

Form Hvidovre IF mod FC Fredericia

Hvidovre IF i fantastisk form.

Hvidovre IF rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. I deres seneste tre kampe formåede Hvidovre IF først at banke Fremad Amager med 4-1. Herefter nedlagde de også Lyngby Boldklub med 1-0, inden stimen stoppede mod Hobro IK, der vandt en 2-1 sejr.

FC Fredericia inde i god stime.

Hvidovre IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. FC Fredericia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Vendsyssel FF med 4-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod FC Helsingør. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over Nykøbing FC.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Hvidovre IF det bedste spil til 2.15 på oddset. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.15, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Hvidovre IF 47% chance for at banke FC Fredericia. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod FC Fredericia udbetaler 2.88 i gevinst på oddset for en sejr.

Hvidovre IF v FC Fredericia Indbyrdes historik

Hvidovre IF tabte deres seneste indbyrdes møde i Nordicbet Liga, da FC Fredericia noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Hvidovre IF sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Bookmakerne har Hvidovre IF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.15, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Hvidovre IF47% chance for at banke FC Fredericia. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod FC Fredericia udbetaler 2.88 i gevinst på oddset for en sejr. Hvidovre IF møder FC Fredericia med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Hvidovre IF og FC Fredericia kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Topscorer i form