Hvidovre IF mod FC Fredericia i Nordicbet Liga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Hvidovre IF får besøg af FC Fredericia i Pro Ventilation Arena. I hvert fald for Hvidovre, og der er kickoff til kampen den kommende onsdag.

Hvidovre IF indtager en plads som nummer 4 i tabellen med 50 point efter 29 kampe. På de 29 runder FC Fredericia har afviklet, har de indsamlet 50 point og ligger nummer 5 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Hvidovre IF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

FC Fredericia rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v FC Fredericia.

Form Hvidovre IF mod FC Fredericia

Hvidovre IF fanget i stime af nederlag.

Hvidovre IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af AC Horsens, før Nykøbing FC satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Lyngby Boldklub, der satte sig igennem med 1-0.

FC Fredericia inde i god stime.

FC Fredericia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Nykøbing FC med 2-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod FC Helsingør. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 5-1 over Nykøbing FC.

Hvidovre IF v FC Fredericia Indbyrdes historik

FC Fredericia tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i April 2022 i Nordicbet Liga. Hvidovre IF går ind til opgøret med en historik mod FC Fredericia, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Hvidovre IF og FC Fredericia var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor Hvidovre IF og FC Fredericia ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF mod FC Fredericia – Hold øje med…

Det er vanskeligt at komme udenom Kristian Kirkegaard, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for FC Fredericia. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger 4 mål. Med 3 mål i seks kampe for Hvidovre IF i Nordicbet Liga, er Christoffer Boateng også en spiller, der er værd at holde øje med.