Hvidovre IF mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hvidovre IF agerer værter på Pro Ventilation Arena for gæsterne fra FC Fredericia til et opgør i Nordicbet Liga på lørdag.

Hvidovre IF jagter førstepladsen i Nordicbet Liga stillingen efter at have opnået 27 point på deres første 14 kampe. FC Fredericia er i hælene på dem med 12 point efter 14 runder, hvorved de ligger nummer 11 i tabellen.

Hvidovre IF oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Hvidovre IF præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 15 mål, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

FC Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens FC Fredericia præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Hvidovre IF er noteret for 8 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 3 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hvidovre IF har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

FC Fredericia har indtil videre præsteret 3 sejre og 3 uafgjorte samt 8 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v FC Fredericia.

Form Hvidovre IF mod FC Fredericia

Hvidovre IF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-4 sejr over Fremad Amager. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-4 til Næstved BK, siden 3-1 mod Vejle Boldklub. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Hvidovre IF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Hvidovre IF er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 1 uafgjorte af sig samt 1 nederlag. De indkasserede 7 mål og scorede selv 16.

Bare ét point forhindrer FC Fredericia i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 2-1 mod Nykøbing FC og Vendsyssel FF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Hobro IK. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil FC Fredericia måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt FC Fredericia to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 11 mål.

Hvidovre IF scorede 23 mål og indkasserede 4 i deres seneste 7 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. De opnåede 21 point og 7 sejre. FC Fredericia opnåede 1 sejre og 3 point i de seneste 7 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 7 gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind.

Hvidovre IF vs FC Fredericia – Seneste nyt

Hvidovre IF mod FC Fredericia – indbyrdes historik

Hvidovre IF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod FC Fredericia. Hvidovre IF vandt 5 gange, mens FC Fredericia vandt 5 af deres foregående 10 møder, hvilket vil sige, at ikke én eneste af disse sluttede uafgjort. En sejr til hjemmeholdet giver odds 1.52 hos bookmakerne, mens det bedste odds på en sejr til gæsterne i skrivende stund er 5.05.

Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem Hvidovre IF og FC Fredericia.

Hvidovre IF mod FC Fredericia Spiltips

Frederik Heiselberg virker til at være i anstændig form for FC Fredericia, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hvidovre IF, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Christian Jakobsen, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

Hvidovre IF høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. Hvidovre IF har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 8 gange i 10 kampe på Pro Ventilation Arena. FC Fredericia scorede kampens første kasse 6 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 8 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens FC Fredericia snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Hvidovre IFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.