Hvidovre IF mod FC Helsingør i Nordicbet Liga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Hvidovre IF får besøg af FC Helsingør i Pro Ventilation Arena. Der er kickoff til kampen den kommende mandag.

Hvidovre IF indtager en plads som nummer 4 i tabellen med 53 point efter 30 kampe. På de 30 runder FC Helsingør har afviklet, har de indsamlet 55 point og ligger nummer 3 i stillingen.

Hvidovre IF kommer ikke til at mangle motivation til deres kamp i Nordicbet Liga den kommende mandag. De overhaler nemlig favoritterne fra FC Helsingør i stillingen, hvis de kan sætte tre point på kontoen her.

Når det kommer til mål, er Hvidovre IF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

FC Helsingør kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 19 mål imod. Det giver et snit på 1.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v FC Helsingør.

 

 

 

Form Hvidovre IF mod FC Helsingør

Hvidovre IF drømmer om mere.

Hvidovre IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Nykøbing FC tabte de 2-1, Lyngby Boldklub også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Hvidovre IF formåede at vinde 3-1 over FC Fredericia.

FC Helsingør drømmer om at stoppe ringe stime.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for FC Helsingør i øjeblikket. Mod FC Fredericia satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 3-3 mod AC Horsens. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod Lyngby Boldklub.

Hvidovre IF v FC Helsingør Indbyrdes historik

Hvidovre IF sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-1 tilbage i April 2022 i Nordicbet Liga. Hvidovre IF går ind til opgøret med en historik mod FC Helsingør, der siger 3-1-4 for deres seneste 8 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 8 kampe mellem Hvidovre IF og FC Helsingør. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 3 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 31 fortæller os, hvor Hvidovre IF og FC Helsingør ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF mod FC Helsingør – Hold øje med…

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Christoffer Boateng, der viser god form for Hvidovre IF. Han fandt vej til netmaskerne 3 gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod FC Helsingør.

Gæsterne krydser fingre for Oliver Drost til at score igen efter 2 Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.