Hvidovre IF mod FC Helsingør i Nordicbet Liga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Hvidovre IF tager imod FC Helsingør på lørdag.

Hvidovre IF er placeret som nummer 3 i tabellen med 40 point efter 20 kampe. FC Helsingør ligger på en placering som nummer 1 i stillingen med 45 point ovenpå deres 20 opgør.

Hvidovre IF har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til FC Helsingør i stillingen i Nordicbet Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Hvidovre IF har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 6 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 6 gange.

FC Helsingør kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 9 mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v FC Helsingør.

Form Hvidovre IF mod FC Helsingør

Hvidovre IF håber på yderligere point til samlingen.

Hvidovre IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke SønderjyskE med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod AC Horsens. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Nykøbing FC.

FC Helsingør i forrygende form.

FC Helsingør har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Hobro IK nedlagt 1-2, hvorpå Nykøbing FC blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over AC Horsens, der blev slået med 1-0.

Hvidovre IF v FC Helsingør Indbyrdes historik

Sidste gang Hvidovre IF spillede imod FC Helsingør var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Helsingør Stadion sluttede 2-2. Hvidovre IF går ind til opgøret med en historik mod FC Helsingør, der siger 2-1-3 for deres seneste 6 kampe i Nordicbet Liga. I 3 af de seneste 6 opgør mellem Hvidovre IF og FC Helsingør var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Hvidovre IF og FC Helsingør hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Pro Ventilation Arena i vente.

Hold øje med…

FC Helsingør har til gengæld forhåbninger om, at Nicklas Mouritsen kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i de seneste seks.