Hvidovre IF mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når FC Midtjyllandpå søndag møder Hvidovre IF. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Hvidovre IF er nummer 12 i tabellen med tre point efter 13 kampe, mens FC Midtjylland rangerer som nummer 4 med 24 point efter 13 kampe.

Hvidovre IF fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. FC Midtjylland bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Hvidovre IF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne tre gange i deres seneste seks kampe, hvilket er lig med 0.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

FC Midtjylland er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens FC Midtjylland præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Hvidovre IF er noteret for nul sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Hvidovre IF tabte deres foregående 4 opgør.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret syv sejre og tre uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

  • Hvidovre IF var i tabte 9 af deres seneste 11 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Hvidovre IF tabte 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 18 af de seneste 20 hjemmekampe
  • Hvidovre IF har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Hvidovre IF har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 10 kampe
  • FC Midtjylland scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt deres seneste 9 kampe
  • FC Midtjylland var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål
  • FC Midtjylland var i vandt de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål

Form Hvidovre IF mod FC Midtjylland

Hvidovre IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Silkeborg IF, før F.C. København satte sig igennem med 4-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Silkeborg IF, der satte sig igennem med 1-5. Hvidovre IF er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede nul uafgjorte af sig samt seks nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv to.

I deres seneste tre kampe formåede FC Midtjylland først at banke OB med 1-2. Herefter nedlagde de også Lyngby Boldklub med 2-1, inden stimen stoppede mod F.C. København, der vandt en 1-0 sejr. FC Midtjylland vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

FC Midtjylland noterede sig 17 point efter fem sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 14 mål, men indkasserede også 12 selv.

Hvidovre IF vs FC Midtjylland – Seneste nyt

Hvidovre IF kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod FC Midtjylland.

Mads Kaalund, Marco Ramkilde og Nicolaj Clausen er blandt de tre spillere, som mangler for Hvidovre IF på søndag.

I værste fald må FC Midtjylland finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga.

Jonas Lössl, Juninho, Marrony, Emiliano Martinez, Sverrir Ingi Ingason og Joel Andersson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Midtjylland med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Pro Ventilation Arena den 21 juli 2023. Hvidovre IF vandt en af deres seneste tre kampe mod FC Midtjylland, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten endte uafgjort.

Hvidovre IF mod FC Midtjylland Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Tobias Thomsen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. FC Midtjylland sætter deres lid til, at Oliver Sørensen kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Hvidovre IF opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i nul af disse. De led ni nederlag i denne serie. FC Midtjylland nappede fem sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede to uafgjort og led tre nederlag. FC Midtjylland skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende søndag, da Hvidovre IF kun præsterede en clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur tre gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Hvidovre IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.9 mål i disse kampe.