Hvidovre IF mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hvidovre IF har fordel af hjemmebane på Pro Ventilation Arena, når HB Køge kommer forbi på fredag til et opgør i Nordicbet Liga.

Nøjagtig 6 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod HB Køge på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på fredag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 9 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.9 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

HB Køge har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v HB Køge.

Form Hvidovre IF mod HB Køge

Hvidovre IF er i kongehumør før deres kommende opgave på fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Hillerød Fodbold nedlagt 3-1, hvorefter det blev 0-3 mod FC Helsingør. Senest måtte også Fremad Amager bøje sig i et 5-1 nederlag.Hvidovre IF har vist potent form på Pro Ventilation Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod 4 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

HB Køge har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-1 til SønderjyskE. De svarede stærkt igen mod Hillerød Fodbold, som blev slået 0-2, før de sejrede 4-0 over Nykøbing FC.HB Køge drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt HB Køge to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 5 og scorede 7 mål.

Hvidovre IF vs HB Køge – Seneste nyt

Hvidovre IF mod HB Køge – indbyrdes historik

Hvidovre IF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod HB Køge.Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Hvidovre IF vandt 4 af de seneste 4 opgør, mens HB Køge vandt 2 af de foregående 10 kampe. Der er odds 1.61 på en sejr til hjemmeholdet.

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Christian Jakobsen viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og Hvidovre IF bør bringe ham i spil mod HB Køge. Sidstnævnte ankommer med Joachim Rothmann, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.

Hvidovre IF høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. HB Køge sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag.Hvidovre IF har set 5 af deres seneste 10 kampe i Pro Ventilation Arena gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 3 HB Køges seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens HB Køge landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Hvidovre IFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.4 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.