Fredagsbrag i Hvidovre når HB Køge jagter opfølger

Hvidovre IF tager den kommende fredag imod HB Køge i Nordicbet Liga på Pro Ventilation Arena. Med en placering som nummer 4 i stillingen har Hvidovre IF samlet 22 point efter 12 kampe. På 12 point befinder HB Køge sig rangeret som nummer 7 for 12 afviklede kampe. De går ind til kampen på Pro Ventilation Arena som favoritter, og Hvidovre IF kan klemme sig foran HB Køge i stillingen i Nordicbet Liga med en sejr.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF vs HB Køge.

  • Hvidovre IF er ubesejret i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • Hvidovre IF har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Hvidovre IF kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste Hvidovre IF kampe var antal mål OVER 2.5.
  • HB Køge ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • HB Køge har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • HB Køge har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste HB Køge kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Hvidovre IF vs HB Køge

Hvidovre IF inde i god stime.

Hvidovre IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Hvidovre IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-1 mod Lyngby Boldklub, hvorefter de opnåede 0-0 mod AC Horsens. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod Jammerbugt FC.

HB Køge drømmer om mere.

HB Køge har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. HB Køge har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Fredericia med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Esbjerg fB. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Nykøbing FC.

Hvidovre IF v HB Køge Indbyrdes historik

Hvidovre IF vandt 3-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Capelli Sport Stadion i august 2021 i Nordicbet Liga. Bookmakerne har Hvidovre IF som favoritter til sejren i dette opgør. Hvidovre IF går ind til opgøret med en historik mod HB Køge, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Hvidovre IF og HB Køge kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i undefined. Han har vist flaget for Hvidovre IF med undefined mål for sæsonen og stod desuden for undefined i de seneste seks kampe.

HB Køge har til gengæld forhåbninger om, at undefined kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for undefined mål i alle turneringer indtil videre, samt undefined i de seneste seks.