Hvidovre IF mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Hvidovre IF og Hillerød Fodbold, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Pro Ventilation Arenaden kommende fredag.

Det har været en anstændig start på den nye sæson for Hvidovre IF med fire point på tavlen og de går selvfølgelig efter at forblive ubesejrede.

Hillerød Fodbold står tilbage med nul point for deres første to kampe i Nordicbet Liga sæsonen, og håber nu på, at tredje runde kan bringe noget tiltrængt opmuntring.

Hvidovre IF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 9 mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Hillerød Fodbold ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 2 gange i deres foregående 2 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Hillerød Fodbold.

Form Hvidovre IF mod Hillerød Fodbold

Hvidovre IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Næstved BK, før de sejrede 0-2 mod Nykøbing FC. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-4 nederlag mod FC Helsingør.En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Hvidovre IF, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel.Hvidovre IF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 7mål, men lukkede også 6 ind.

Hillerød Fodbold har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 5-1 af Vendsyssel FF, før SønderjyskE satte sig igennem med 1-5. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Fremad Amager, der satte sig igennem med 1-0.Det ligner en sæson, hvor Hillerød Fodbold vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Nordicbet Liga.Hillerød Fodbold vandt ingen af deres foregående to udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede 0 uafgjorte og 1 nederlag af sig. De lukkede 5 mål ind og scorede selv 1.

Hvidovre IF vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Hvidovre IF var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 5 nederlag.Hvidovre IF har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 7 gange i 10 kampe på Pro Ventilation Arena. Hillerød Fodbold scorede kampens første kasse 4 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Hvidovre IFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime.Der blev scoret mere end 2.5 mål i 6 af de seneste 10 kampe, som Hillerød Fodbold spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.