Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub i Nordicbet Liga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Hvidovre IF får besøg af Lyngby Boldklub i Pro Ventilation Arena. Der er kickoff til kampen på torsdag.

Med en placering som nummer 3 i stillingen har Hvidovre IF samlet 43 point efter 23 kampe. På 46 point befinder Lyngby Boldklub sig rangeret som nummer 2 for 23 afviklede kampe.

Lyngby Boldklub er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Hvidovre IF på torsdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Hvidovre IF har før kampen den kommende torsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Lyngby Boldklub ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 8 mål ind, eller 0.8 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Lyngby Boldklub.

Form Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub

Hvidovre IF drømmer om mere.

Hvidovre IF har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod FC Helsingør tabte de 4-0, hvorefter de vandt 1-0 over Vendsyssel FF. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod FC Fredericia.

Lyngby Boldklub fortsætter pointhøsten.

Lyngby Boldklub har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Nykøbing FC. De svarede stærkt igen mod Esbjerg fB, som blev slået 0-3, før de sejrede 5-0 over Nykøbing FC.

Hvidovre IF v Lyngby Boldklub Indbyrdes historik

Hvidovre IF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i November 2021 i Nordicbet Liga. Hvidovre IF går ind til opgøret med en historik mod Lyngby Boldklub, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Hvidovre IF og Lyngby Boldklub. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Hvidovre IF og Lyngby Boldklub hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på Pro Ventilation Arena i vente.

Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub – Hold øje med…

Fredrik Carlsen fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for Hvidovre IF. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på torsdag. Gamblere vil også have et godt øje til Magnus Kaastrup i håb om, at han kan føje til de 5 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Lyngby Boldklub.