Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hvidovre IF tager imod Lyngby Boldklub på Pro Ventilation Arena i runde 8 den kommende søndag i 3F Superliga.

Hvidovre IF er nummer 12 i tabellen med to point efter syv kampe, mens Lyngby Boldklub rangerer som nummer 8 med otte point efter syv kampe.

Det er ikke sådan, at Hvidovre IF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne tre mål i de foregående tre opgør, hvilket svarer til 0.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med en clean sheet undervejs.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Hvidovre IF har fortsat ikke vundet i denne sæson efter syv kampe, men kan til gengæld fremvise to uafgjorte og fem nederlag.

Lyngby Boldklub har indtil videre præsteret to sejre og to uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • 11 af Hvidovre IF’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 15 af de seneste 17 hjemmekampe
  • Hvidovre IF tabte 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Hvidovre IF har ikke vundet deres seneste 8 kampe
  • Hvidovre IF var i tabte 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 10 udekampe
  • 11 af Lyngby Boldklub’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Lyngby Boldklub’s seneste 8 udekampe havde under 1.5 mål
  • 7 af Lyngby Boldklub’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 10 af de seneste 12 udekampe

Form Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub

Hvidovre IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod OB tabte de 1-5, Silkeborg IF også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Hvidovre IF formåede at vinde 0-8 over Fjordager. Hvidovre IF er uden sejr i deres seneste hjemmekampe, der kastede nul uafgjorte af sig samt tre nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv en.

Lyngby Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod AGF, hvorefter de opnåede 1-1 mod FC Nordsjælland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-2 i opgøret mod Hilleroed. Lyngby Boldklub formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede otte og scorede to mål.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de en kasser, som Hvidovre IF indtil videre har præsteret. De indkasserede også ni selv. Lyngby Boldklub er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i 3F Superliga. De præsterede beskedne to mål på deres rejser, mens de indkasserede seks.

Hvidovre IF noterede sig to point efter nul sejre i deres seneste tre kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede tre mål, men indkasserede også syv selv.

Hvidovre IF vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

Hvidovre IF kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Lyngby Boldklub.

Marc Nielsen, Marco Ramkilde og Nicolaj Clausen er blandt de tre spillere, som mangler for Hvidovre IF den kommende søndag.

Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Hvidovre IF vandt en af deres foregående ti kampe mod Lyngby Boldklub, mens sidstnævnte vandt otte af disse og resten sluttede uafgjort.

Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub Spiltips

Hold godt øje med Christian Jakobsen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Hvidovre IF. For gæsterne præsterede Frederik Gytkjær to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Hvidovre IF vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte syv kampe. Gæsterne fra Lyngby Boldklub vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Begge hold scorede i en af de seneste 10 hjemmekampe for Hvidovre IF. Begge scorede også i tre af de seneste 10 udekampe for Lyngby Boldklub.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Hvidovre IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.